Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Tábořiště na Kosím potoce je připraveno

(27.6. 2017)
Stalo se » Fara Kosí potok
Poslední brigáda na Kosím potoce je za námi. Stavěli jsme DanceLodge sekali a hrabali na protějším břehu. Díky všem zúčastněným. Těším se na setkání na táborech, kterých bude letos požehnaně. První skupinky přijíždí již od začátku července a poslední táborníci odjedou po skončení týdne pro veřejnost 6. srpna. Pak bude místo odpočívat. Kdybyste někdo chtěl přijet ještě zatábořit v srpnu, dejte vědět.
 
Nekonečné zašívání trhlin. Plachtě je 10 let.Nekonečné zašívání trhlin. Plachtě je 10 let.Navazování provazu na lining.Navazování provazu na lining.
Stavební lešení. Byl jsem rád, že nemusíme stoupat na věnec z trámů. Příští rok je raději vyměníme.Pomocí tyčí rozrolováváme plachtu, pak se přivazuje. Lešení jsme raději jistili lidskou silou.Rozprostírání plachty tyčemi zespodu. Vzadu malovaný lining.
 
Aleš Sedláček - Tokaheya

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.