Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Sněm zástupců 2016

(26.10. 2016)
Stalo se » V LLM
O víkendu 21. – 23. 10. 2016 proběhl v Kapucínském klášteře v Mnichově Hradišti Sněm zástupců LLM.
 
Během pátečního večera proběhly vášnivé debaty na vybraná témata – jak naložit s penězi z „fondu Louky“, jak byli účastníci letního táboření na Kosím potoce (ne)spokojeni s tématickým členěním tábora na dva mírně odlišné týdny, jak vidí účastnící debaty (a zejména dva kandidáti na náčelníka LLM) budoucnost LLM... Některé z probraných závěrů se pak následující den promítly do diskuzí a výsledných usnesení Sněmu zástupců.
 
Na Sněmu zástupců 22. 10. 2016 pak zazněly zprávy náčelnictva o uplynulém roce a náčelník Filip se rozloučil s končícími členy náčelnictva Vítkem, Wančetanem a Woapewin.
Kandidáti na náčelníka LLM pro období 2016 – 2019 Filip Chmel – Maski a Aleš Kapica – Keny pronesli své krátké volební proslovy a odpověděli na zvídavé otázky z pléna. Sněm zástupců poté zvolil většinou hlasů na další tři roky Filipa. Ohnivcem byl opět zvolen Jan Bejček – Tokhatamani a náčelníkem ÚROP Pavel Spálený – Yučikala. V náčelnictvu pokračuje dál Aleš Sedláček – Tokaheya, Kamila Lunerová – Maqiyémi, Eva Weislová, Katka Pejšová – Lasík, Katka Sadílková – Ileyawin, Tomáš Sadílek – Chlup a jako nové tváře přibyli Tibor Parák a Daniel Douša – Slunce, kteří se zaměří zejména na práci s Malou lóží.
Příspěvky zůstávají na příští rok ve stejné výši jako v letošním roce.
 
O podrobnějších informacích o průběhu a závěrech sněmu zástupců budete informováni během příštího týdne v nové totemové desce.
 
V neděli proběhla prohlídka barokního zámku Mnichovo Hradiště a návštěva nedaleké jelení obory s experimentálním chovem zubrů.
 
fotofotofotofotofotofotofoto
 
 
Kamila Lunerová

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.