Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Lesní běh

(21.6. 2014)
Stalo se » V LLM » Velké Hry
Mladší závodili ve dvojicích a větší každý sám. Jako tradičně se běh skládal ze zastávek a stanovišť. Jaká byla stanoviště? Soutěžící ukázali své znalosti ve zdravovědě, zastříleli si (jeden ze vzduchovky, druhý z luku), zkusili postavit přístřešek, ukázali jak se vyznají v mapě, vyzkoušeli slaňování a také se projeli na kole po takové menší překážkové dráze. U cyklojízdy byl největší problém přejet přes houpačku. Dělalo to problém i těm nejzkušenějším. Jako první se to podařilo Kitty (Jestřábi), která sjela z houpačky opravdu až na konci, tak jak to mělo být :-), po ní i několika dalším (ale moc jich nebylo).
 
Lesní běh         Lesní běh
 
Někteří závodníci (je záhadou, jak se to stalo) měli menší problémy, že jako první dorazili na předposlední stanoviště, ale i přesto nakonec našli správnou cestu a dorazili úspěšně do cíle.
 
Po dokončení závodu se stalo nejoblíbenější činností kromě odpočinku i „sjíždění“ po laně dolů.
 
Lesní běh           Lesní běh           Lesní běh
 
Když už si všichni dostatečně odpočinuli, zařádili a hlavně když pořadatelé všechno zkontrolovali a spočítali (a že to občas byla taková těžší matematika :-D ) tak se šlo vyhlásit, kdo má kolik bodů a jak se kdo umístil.
 
Lesní běh          Lesní běh
 
Všem účastníkům děkujeme za účast a pohodovou náladu :-). A těm, co nebyli, přejeme, aby příště měli šanci to napravit. 
 
S modrou oblohou
 
 
 
Kristýna Bartolenová - Týna
z kmene Jestřábi

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.