Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Maškarní ples LLM a Ksigudanu

(2.6. 2012)
Stalo se » V LLM
Pátek 30. 3. 2012...
 
Celý plesový víkend začal už v pátek navečer, kdy do Žatce dorazili první účastníci. Kdo chtěl, mohl si zahrát deskové hry, kterých byla k dispozici pěkná řada, kdo ne, mohl si popovídat s lidmi, které třeba dlouho (nebo některé ještě nikdy) neviděl. Zábava se nesla ve volném duchu a všichni sbírali síly na další den.
 
fotofotofoto

Sobota 31. 3. 2012...

Sobotní dopoledne mohli milovníci sportu poměřit své síly v turnaji shiny. Účastnili se 4 týmy a pořadí bylo následující: první skončili Jestřábi, druhý byl tým v čele se Sagittou, třetí Čiko s Kynkažu a čtvrté Berušky tvořené členy Ksigudanu.
 
foto
 
Kdo si nebyl jistý v kramflecích, mohl se odpoledne přidat k Máje a Wakimu, kteří uspořádali minikurz procvičování společenských tanců.
 
foto
 
Během celého dne měli účastníci možnost prohlédnout si expozici vojenského muzea na K-500, zahrát si ping pong, stolní fotbálek, nebo různé deskovky. Koho neodradilo počasí, mohl objevovat zajímavosti historického centra Žatce v rámci hry "Po stopách Lojzy Lupulína", včetně nejmenší chmelničky v Evropě, která se nachází na Náměstí svobody. Občerstvení zajišťoval karavan u Hamiho a Ňamiho.
 
fotofoto
 
Samotný ples začínal něco málo po osmé hodině. Nesl se v maškarním duchu a všichni přítomní brali přípravu vskutku svědomitě. Na tanečním parketu se nám sešla spousta masek...
 
fotofotofotofotofoto
fotofotofoto
fotofotofoto
 
Mimo jiné proběhla i volba nejlepší masky:
 
1. místo - kategorie JEDNOTLIVEC DÁMA - Smrtka
 
foto
 
1. místo - kategorie JEDNOTLIVEC PÁN - Sněhurka
 
foto
 
1. místo - kategorie SKUPINA - Mrkev a struhadlo
 
foto
 
Pouze o jeden hlas méně získali Sněhurka a sedm trpaslíků.
 
V soutěži v tanci obsadil 1. místo Indián se Světluškou
 
foto
 
 
Neděle 1. 4. 2012...
 
V neděli se ti, co v Žatci přenocovali, rozdělili na dvě skupiny.
 
Krycí název jedné byl PIVO, jelikož se účastnili slavnostního zahájení sezóny Chrámu chmele a piva. Otevřeno bylo po zimě opět muzeum s vyhlídkovým majákem, ke kterému patří mimo jiné i orloj.
 
fotofoto
 
Krycí název druhé skupiny byl MLÉKO, související s cílem výpravy, farmou ridiny Šťastných v Radíčevsi. Ti co byli na vážkách se ujistili, že fialové krávy prostě neexistují. K vidění byli také králíci, kozy, býci, telátka, kůzlátka, koně, slepice, holuby... snad vše, na co si člověk vzpomene. Na závěr si zájemci nakoupili sýry, jogurty a mléko.
 
fotofotofotofotofoto
 
Děkujeme všem co dorazili a doufáme, že se vám to líbilo alespoň tak jako nám ;o)...
 
foto
 
Článek s většími fotografiemi naleznete zde.
 
Jitka Danišková - Woapewin

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.