Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Valná hromada LLM 2009

(26.10. 2009)
Stalo se » V LLM

17. října proběhlo zasedání Valné hromady LLM. Zasedání se konalo v společenském sále Základní školy v Tuchlovicích u Kladna.

Již jsme si zvykli naplnit víkend, kdy se koná Valná hromada ještě něčím dalším. Tentokrát kromě obvyklého školení hospodářů jsme zařadili školení o registru Orlích per a členů LLM. Školení hospodářů proběhlo pod vedením naší hospodářky Markéty Řezáčové - Marky. A o registru nemohl mluvit nikdo zasvěcenější než webmaster našich stránek Pavel Spálený – Yučikala. Obě školení probíhala v pátek večer a já doufám, že Vám byla k užitku.

Sobotu jsme zahájili v osm hodin Valnou hromadou Malé lóže. Jejím hlavním tématem inspirovaným výročími, které nás v příštím roce čekají (viz dále), byla poválečná historie Ligy lesní moudrosti. Vyprávění se ujal Jiří Pacl – Migisi z kmene Wahpeton. Podle vyjádření zúčastněných „mlaďochů“ to bylo velmi zajímavé. Pro většinu to bylo jejich první nahlédnutí do historie českého woodcraftu.

Rokování Valné hromady začalo pak s malý zpožděním v 9:20. Jednání vedla Kateřina Benešová – Wičanhpi. Podrobně se o jednání dočtete v zápise. Vyzdvihnu snad jen některé body z diskuse:
• schváleny byly příspěvky na rok 2010, a to ve stejné výši jako byly v roce letošním:
dospělý 420,- Kč, rodiny 540,- Kč, studenti-důchodci-nevýdělečně činní 300,- Kč,
děti do 15 let 240,- Kč
• Pavel Šebesta – Ježek z Břeclavského kmene Tatankaska nás informoval o stavu objektu, který LLM získala z FDML, a který kmen Tatankaska užívá. Promítl fotky porovnávající stav po převzetí objektu a současný stav po vyklizení a úpravě některých prostor.
• Milan Hlásenský – Hombre informoval VH o činnosti kmene Yellow knife v rámci péče o Hartmanický Ochranářský koutek. Ve zkratce zopakoval historii koutku a objasnil vztah LLM k tomuto místu.
• Revizní komise LLM byla doplněna o dalšího člena – Martu Ryšavou z kmene Jezerní lidé.
• Kamila Lunerová nastínila představu náčelnictva o oslavách výročí, které nás čekají v příštím roce. 20. výročí znovuobnovení LLM v roce 1990 oslavíme na výročním sněmu LLM 5.7.2010 na Kosím potoce a 150. výročí narození E.T.Setona pak konferencí a víkendovou akcí, které proběhnou v listopadu příštího roku.
• Pavel Spálený – Yučikala ve zkratce poreferoval o změnách v registru OP.

Po skončení zasedání Valné hromady v 18:00 si mohli ti, kteří zůstali do neděle, zaplavat v Tuchlovickém bazénu a vysaunovat se v přilehlé sauně.

Během celého víkendu vládla velmi přátelská atmosféra. Všem ještě jednou děkuji za účast a těším se příští rok na viděnou na volební Valné hromadě. ZŠ Tuchlovice pak děkuji za zapůjčení prostor.

Pozn.: během příštích dnů bude tato zpráva doplněna o zápis z Valné hromady a o prezentace zpráv jednotlivých členů náčelnictva. Zároveň bude doplněno kalendárium.

vh1 vh2 vh3 vh4

vh5 vh6 vh7

Kateřina Faůová - Trnka/Yuškinwin

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.