Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Lesní běh a setkání ML

(27.5. 2008)
Poslední víkend v měsíci trávy byl věnován Lesnímu běhu, který byl i v tomto roce spojen se Setkáním Malé lože. Tentokrát se celá akce uskutečnila v malebné vísce Domoušice nedaleko Rakovníka, kde jsme první noc spali v méně malebné, ale i tak útulné staré škole. Druhou noc měli zájemci možnost přespat na romantické zřícenině hradu Pravda, v jehož okolí v sobotu proběhl Lesní běh.

    Pátek byl ve znamení sblížení a seznamování, proto jsme po celý večer hráli různé seznamovací i neseznamovací hry, díky kterým jsme se pomalu navzájem poznávali i bavili.
   
    V sobotu v ranních hodinách jsme se všici vypravili směr hrad Pravda, kde se již připravovala trasa na Lesní běh. Když jsme vyšplhali do kopce a stanuli tak před půvabnou zříceninou, zahráli jsme si ještě pár drobných her na zahřátí před startem. Zanedlouho vyrazila první dvojice nejmenších. Samotná soutěž trvala až do pozdních odpoledních hodin a zúčastnilo se jí neuvěřitelných 25 dvojic (sem tam se objevila i nějaká ta trojice). Tak vysoká účast mě velmi potěšila. Vyhlašování výsledků se tím posunulo až na večerní hodiny. Po vyhlášení výsledků (viz. tabulka) se někteří odebrali zpět do školy, kde přečkali v teple i následující noc a zbytek zůstal na Pravdě, kde jsme si ještě dlouho do noci povídali a zpívali u ohně.
   
    V neděli dopoledne se uskutečnila poslední větší společná hra, postavená na převozu zboží mezi sklady a přepadávání dostavníků lupiči. Bohužel nás tlačil čas, takže hra byla kratší, než se plánovalo, a nám nezbývalo, než se rychle rozloučit a šupajdit na vlak.

    Moc ráda bych poděkovala všem, kteří se celé akce zúčastnili (především kmenům: Bobrů, Jilm, Wallowa – Stopaři, Ťapáč, Strážci údolí, Jestřábi) a v neposlední řadě i svým soukmenovcům, kteří se podíleli na přípravě a organizaci programu. Myslím, že jsme si z tohoto víkendu všichni odnesli mnoho krásných zážitků, na které budeme ještě dlouho vzpomínat a zároveň se těšit na další setkání se svými přáteli z Ligy. Jsem neskutečně šťastná, že jsme se sešli v hojném počtu a do budoucna bych si moc přála, aby se nás na podobných akcích scházelo stále víc a víc.

    Příloha: výsledky (PDF, 44 kB)

Marie Nedvědová - Mája

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.