Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Mravenci

9.7. 2007 13:59
Wanyanka Hintokeča (Wanagi Oyate)
4.00 bobrů (5 je nevíce)4.00 bobrů (5 je nevíce)4.00 bobrů (5 je nevíce)4.00 bobrů (5 je nevíce)4.00 bobrů (5 je nevíce)
1 hodnocení
5 - /
8 - /
nelze říct
ve dne
malá (je to hned)

pravidla

Hráči se rozdělí do dvou skupin. Členové jedné skupiny se za ušima potřou česnekem nebo cibulí, členové druhé skupiny se za ušima postříkají voňavkou. Potom si všichni hráči zaváží oči šátkem a pohybují se „počtyřech“ na vymezeném prostoru. Přitom nesmí mluvit. Když se potkají, očichají se. Pokud jsou cítit rozdílně, musí jeden druhého povalit na záda. Hráč povalený na záda si sundá šátek a odchází ze hry. Vítězí ten, kdo zůstane ve hře nejdéle.

pomůcky

Česnek nebo cibule, voňavka, šátek pro každého hráče
10.11. 2011 14:14
Rica
Cesnek za usi? eh.. A vite, ze to popali pokozku?
10.11. 2011 19:28
Yučikala
Dobrý den,
konzultoval jsem problematiku česneku. U zdravých jedinců nikdy zdravotní problém nenastal. Je však na každém, aby zvážil zdravotní stav dětí. Problémy mohou nastat i u voňavek, samozřejmě...

Kolik je čtyři krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.