Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Kámen, nůžky, papír

25.2. 2007 20:31
Wanyanka Hintokeča (Wanagi Oyate)
0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno
0 hodnocení
6 - /
8 - /
nelze říct
ve dne
žádná (nic nepotřebuju)

pravidla

Na zemi se vyznačí (křídou, lanem, klacky) dvě rovnoběžné startovní čáry, mezi nimiž je přiměřeně velký prostor. Hráči se rozdělí do dvou družstev.

Každé družstvo se postaví za sebe do fronty za svou startovní čáru. Oba první hráči z každého družstva na určený signál vyběhnou proti sobě, ke startovní čáře protivníka. Po cestě se potkají. V tomto místě se musejí zastavit a „střihnout si“ kámen, nůžky nebo papír. Kdo prohraje, odchází zpět, na svou startovní čáru a zařadí se do nakonec své fronty. Kdo vyhraje, běží dál, k protivníkově startovní čáře. Ale soupeř, další na řadě, mu vybíhá naproti. Ve chvíli, kdy se setkají, opět si „střihnou“. Vítěz pokračuje v běhu ve svém směru, poražený se vrací a další člen z jeho družstva vybíhá vítězi naproti.

Cílem je dosáhnout soupeřovy startovní čáry a stát se tak členem jeho družstva. Nikdo nevyhrává ani neprohrává.
23.5. 2007 21:26
Smích
my to hrajem tak že se nestáváš členem opačného družstva ale získáváš pro své družstvo bod a tak vyhrává to co má víc bodů

Kolik je osm plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.