Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Kroužkovaná

23.9. 2007 21:16
Wanyanka Hintokeča (Wanagi Oyate)
0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno
0 hodnocení
5 - /
2 - /
nelze říct
ve dne
malá (je to hned)

pravidla

Ke hře je potřeba jeden větší (v průměru cca 10cm) a jeden menší (v průměru cca 7cm) kroužek zhotovený z proutku. Napřed jeden hráč hodí větší kroužek do libovolné vzdálenosti před sebe. Ostatní hráči postupně hází od startovní čáry menší kroužek a snaží se jím strefit do ležícího kroužku většího. Pokud menší kroužek dopadne tak, že se dotýká většího kroužku, získává hráč 1 bod. Pokud dopadne celý do kruhu, kterého se dotýká, získává hráč 3 body. Pokud dopadne celý do kruhu, kterého se nedotýká, získává hráč 10 bodů. Vítězí hráč, který získá nejvíc bodů, nebo ten, který nejdříve dosáhne předem určeného množství bodů.

pomůcky

jeden větší (v průměru cca 10cm) a alespoň jeden menší (v průměru cca 7cm) kroužek zhotovený z proutku

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.