Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Molekule

25.2. 2007 15:46
Tina Čikala (Wanagi Oyate)
0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno
0 hodnocení
7 - /
8 - /
nelze říct
kdykoli
žádná (nic nepotřebuju)

pravidla

Všichni jsou atomy a chaoticky pobíhají. Zástupce vykřikne číslo a všichni ostatní se seskupí do skupin v počtu podle čísla, které vykřikl zástupce. Ten atom, který se nespojí se skupinou, vypadává.
7.4. 2007 11:11
Wanyanka Hintokeča
Já to znám tak , že když se objeví vyšší počet, než se řeklo, nevapadává ten , kdo přišel jako poslední, ale : Jakmile zástupce řekne "štěpení" všichni z dané skupinky lehnou co nejníž na zem. Ten, komu něco čouhá nejvýš, vypadává.
18.6. 2008 21:56
Hočhóka
Další varianta: pokud má molekula více atomů než bylo určeno, tak na povel "štěpení" přibíhají "volné ionty" (např. hráči, kteří už vypadli) a snaží se z molekuly vytrhnout nějakého tohoto atomka.

Kolik je osm plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.