Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Na opilce

14.10. 2007 18:37
Wanyanka Hintokeča (Wanagi Oyate)
5.00 bobrů (5 je nevíce)5.00 bobrů (5 je nevíce)5.00 bobrů (5 je nevíce)5.00 bobrů (5 je nevíce)5.00 bobrů (5 je nevíce)
1 hodnocení
8 - /
4 - /
nelze říct
ve dne
malá (je to hned)

pravidla

Hráči se postaví po dvojicích nebo trojicích na startovní čáru ke kolíku zatlučenému v zemi (asi 20 cm nad zemí). Na smluvený signál se kolíku chytí rukou a začnou rotovat kolem něj – musí se dokola otočit sedmkrát. Potom vyběhnou k cílové čáře (umístěné asi 20 m od startovní). Kdo doběhne první, dostane bod a oklikou se vrací zpět ke startu. Cestu k cíli však komplikuje motající se hlava. Hráč, který upadne, musí udělat na místě ještě dalších pět otáček a pokračovat v cestě. V dalším kole na startu se přidá několik otáček navíc. Vyhrává hráč s největším počtem bodů.

pomůcky

kolíky
7.11. 2008 19:19
Yučikala
podobná hra (Kosmonauti):
http://www.woodcraft.cz/index.php?right=infostudna_hry&action=detail&id=175

Kolik je čtyři krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.