Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
79 (maximum: 100)79 / 100
Seznam účastníků

Stará Praha - Pozvánka do Hrdlořez

(aktualizováno 15.3. 2023)
Zpráva » Pozvánka
foto
 
Těšili jste se na Orloj a Karlův most? Letos necháme turisty přecpané centrum Prahy daleko za sebou a vydáme se do zcela neprozkoumané části Prahy: HRDLOŘEZ.Poradíte místním kronikářům panu Kroutilovi a Kurandovi, kterak hrdlořežští rodáci o krk přišli? Opět se můžete těšit na postavy z dávné i nedávné minulosti této pražské čtvrti a nemine vás ani nepřeberné množství zapeklitých otázek. 

 
ZAHÁJENÍ: 1. 4. 9:30 před vchodem do Metropolitní univerzity, konečná zastávka Spojovací tramvají 9,10,13 a 19
 
UKONČENÍ: 16:30 tamtéž
 
S SEBOU: svačinu na celý den, pití, mapu Hrdlořez (máte-li) může být i mapa stažená v mobilu, pláštěnku, oblečení na ven, psací a kreslicí potřeby
 
CENA: 50 Kč (za to se poplatí kostýmy postav a ceny pro 3 nejlepší týmy) 
 
foto
Prosíme všechny, kteří se na hru chystají o přihlášení do přihlašovadla do neděle 26.3.2023 a přečtení pravidel hry. A náčelníky (nebo jiné pověřené osoby) o vybrání startovního poplatku ve kmeni a předání částky za kmen na srazu.
 
Pravidla:
9:30                   SRAZ
9:30 – 10:00      vysvětlení pravidel, rozdělení týmů, účastnický poplatek
10:00                 ZAČÁTEK HRY
10:00 – 15:00    možno navštěvovat postavy (s výjimkou 12:30 – 13:00, kdy mají přestávku na oběd)
15:30                 UKONČENÍ HRY, sraz opět před vchodem do Metropolitní univerzity
15:45 – 16:30    vyhodnocení a udílení cen
16:30                 KONEC 
 
foto
Jednotlivé týmy budou složeny z hráčů ze stejného kmene (takže si ve kmenech již předem dohodněte skupiny). V 1 týmu bude 5-10 hráčů z toho alespoň 1 nad 18 let, příp. 15 let (tito hráči jsou normálně součástí týmu, plní úkoly, zodpovídají otázky, ale snaží se do hry zapojit všechny hráče v týmu, nechat i mladší členy v týmu zodpovědět otázky, které zvládnou, tak, aby si celý tým společně hru užil).
 
Každý tým dostane na začátku hry tištěnou mapku s vyznačenou polohou postav a seznam otázek. Během celé hry se nesmí používat internet k vyhledávání odpovědí na otázky ani GPS určování polohy..
 
Týmy se snaží obejít co nejvíce postav a splnit jejich úkoly, za ty pak dostanou body. K postavě přichází vždy celý tým společně, musí být všichni, aby mohli začít plnit úkol. Týmy se pohybují pěšky, během hry nepoužívají MHD.
 
Během celé hry se snaží zodpovědět co nejvíce otázek (otázek je opravdu hodně takže se vám asi nepodaří zodpovědět všechny, to ani není úkolem, prostě kolik zvládnete nebo jejichž plnění vás bude bavit).
 
Postavy opravdu končí v 15:00! (pokud přijdete třeba ve 14:55 k postavě, kde čekají 2 skupiny a na vás by se dostala řada až po 15 hod, tak bohužel máte smůlu). Stejně tak končíme srazem před metropolitní univerzitouna čas v 15:30, za každou 1 minutu zpoždění se odečítá 5 bodů, tak pozor na čas.
 
Prosím do přihlašovadla hlašte počty účastníků a do poznámek počty skupin za váš kmen.

Těší se na vás kmen Ťapáč

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Dita Laštovičková - Todi131 skupina ťapáč+ 1 skupina Lužinský gang Ťapáč+ Strážci s Chirurgem
Martin Kotval Jelen161-2 skupiny
Robert Sadílek - Wazi91 tým
Jiří Zelenka-Zelí20
Aleš Brandtner6+2 dospělí
Ilona Kaletová - Owotanla81 tým
Rozálie Nedělová7Šest + jedna nad 18
celkem:79