Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
4 (maximum: 40)4 / 40
Seznam účastníků

Indiánské Vítání jara hledá dobrovolníky!

(aktualizováno 12.3. 2023)
Zpráva » Pozvánka
Hau kóla, 
rádi bychom Tě pozvali na akci pro veřejnost, kterou pořádá náš kmen (Bobři).
Akce se koná 17 - 19. 3. 2023 v okolí rybníka Marvánek, který se nachází v Říčanech u Prahy. Přípravy proběhnou v pátek od 18:00 a samotné Indiánské vítání jara se bude konat v sobotu 18. 3. od 9 - 16 h. Zbytek víkendu se bude nést v duchu stmelování ligových duší z blízka i z daleka. 
 
Něco o Indánském vítání jara 
Někteří z Vás možná tuší, že kdysi náš kmen Bobrů pořádal Indiánské loučení s létem, nicméně přelom srpna a září se pro nás v posledních letech tak nabitý, že jsme se po dlouhé odmlce rozhodli přesunout celou akci na jaro a nazvat ji Indiánské vítání jara. 
 
Jedná se o akci pro veřejnost, kde účastníci prochází po vyznačené stezce, na které je čeká mnoho stanovišť a úkolů, za jejichž splnění je čeká něco na zub a malá odměna.
 
CHCEME TĚ vidět jako organizátora, je-li ti alespoň 14 let (pokud ne, pak v doprovodu dospělé osoby).
Přípravy na akci proběhnou v pátek 17. 3. od 18:00 u rybníka Marvánek a akce se bude konat od sobotního rána 18. 3.  9 - 16 h. Možnost přespání až do neděle.
 
Pokud nedosáhneš na věkovou hranici, nebo ti role organizátora nevyhovuje, rádi Tě i s celou rodinou, nebo kamarády, uvidíme v sobotu 18. 3. jako účastníka (v tom případě se nemusíš hlásit do přihlašovadla, děkujeme).
 
Organizačně 
ČAS PROGRAMU 18. 3. 9 - 16:00. 
 
Přípravy: od pátku 17. 3. od 18:00. V sobotu prosíme příjezd nejpozději v 8:00 (výjimky možné jen po předchozí komunikaci)! Odjezd prosím plánujte až po ukončení programu. Budeme rádi, když s námi zůstanete v týpí až do neděle a pomůžete nám i s následným ranním balením.
 
Doprava autem:
 
Až na Marvánek se dá dostat autem, přímo u něj je malé parkoviště zdarma. V blízkosti je
pak u Ice areny Říčany parkoviště za rozumnou cenu. Byli bychom ale rádi, kdybyste cestu autem zvážili, aby některá místa zůstala i pro sobotní návštěvníky. 
 
Doprava vlakem či autobusem:
 
Říčany jsou skvěle dostupné vlakem i autobusem, proto zde veškerá spojení vypisovat nebudeme.  Většina zastávek je +- v dochozí vzdálenosti od rybníka Marvánek. Při zadávání do idosu si jen dejte pozor na Říčany u Brna!
 
Jídlo: Zajistíme obědy, večeře a teplý čaj. Zbytek vevlastní režii.  → MISKU, LŽÍCÍ A HRNEK S SEBOU.
Hygiena: Nabízíme pitnou vodu, rybník a toaletu. 
Uložení věcí: budeme mít několik míst, kam veřejnost nepustíme. 
 
Oblečení a věci sebou: od začátku do konce programu prosíme všechny, aby na sobě měli indiánské oblečení a udrželi tak malebnost ceé akce.
 
S sebou: spacák, hnek, lžíce, miska, karimatka, teplé oblečení jak na sebe tak na spaní, hygienické potřeby, svačinka, 60 kč( příspěvek na jídlo a táboření)
 
Věci navíc (nepovinné): deka, indiánské cajky do týpí, peníze (hospoda na Marvánku), termoska, deštník, věci na rozdělávání čistého ohně (ocílka, dřeva), buzola
foto
 
 
 
 

Jindřiška Trunečková - Vážka (jijisasa(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Marie Bílá-Maru1
Kateřina Sadílková - Ileyawin1Budu pomáhat se závěrečným obřadem, dorazíme celá rodina. Těšíme se!
Jindřiška Trunečková Vážka1Organizátor
Marek Havrlík1
celkem:4