Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Sněm zástupců s hlasováním per rollam

(aktualizováno 24.1. 2023)
Zpráva » Valná hromada
Hau Kóla, woodcrafteři,
 
Rád bych Vám oznámil, že Náčelnictvo Ligy lesní moudrosti svolává
 
Sněm zástupců na 7. 3. 2023
s hlasováním per rollam.
 
   Sněm proběhne on-line, důvodem jeho svolání jsou investiční záměry, které bychom v rámci Ligy lesní moudrosti spustili a realizovali již tento rok. Proto je třeba tyto kroky schválit co nejdříve.
 
   Na posledním Sněmu zástupců v Olomouci (podzim roku 2022) jsme společně odsouhlasili možnost distančního hlasování za účelem urychlení rozhodovacích procesů. A ten okamžik právě nastal. Budeme proto velmi rádi, když se zúčastníte a zapojíte do rozhodování o budoucnosti naší woodcrafterské organizace i tímto způsobem.
 
   V Totemové desce č. 136 (ke stažení zde: Pro členy/Totemová deska) najdete základní přehled – jak bude hlasování probíhat a čeho se bude týkat. Podrobnější informace a podklady vám budou zaslány nejpozději 14 dní před samotnou volbou.
 
 
S modrou oblohou
 
Tomáš Sadílek – Chlup
Náčelník Ligy lesní moudrosti

foto


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.