Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Stylový kočárek k dispozici

(6.9. 2022 21:23)
Zpráva » Informace
fotoKdysi jsme pořídili stylový kočárek na stylové táboření. Chtěli jsme si užívat týpí a nechtěli rušit moderním. Tak jsme sehnali a zakoupili starý...
 
Když už jsme jej nepotřebovali, tak jsme se pokusili založit "ligový" kočárek na Kosím potoce.
 
Bohužel se tato myšlenka moc nepovedla. Přitom kočárek nejen, že dobře zapadne mezi týpí, ale je super odpružen. Několikrát nám dokonce zcela automaticky uhoupal ke spánku naši Aničku!
 
Pokud by někomu měl nadále kočárek posloužit ke stylovému táboření, daruji mu jej do opatrovnictví zdarma. V opačném případě jej nabízím za 5.000 Kč.
 
fotofotofotofotofoto
 
Pavel Spálený - Yučikala Wičaša (yucikala(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.