Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Fotokniha je k dostání na Hithitu

(aktualizováno 27.7. 2022)
Zpráva » Knihy
Kniha Lesní moudrost v proměnách času - obrazová kronika woodcraftu u nás i ve světě 1902-2022, spatřila 14. 7. 2022 světlo světa. Vázaná, plnobarevná kniha, ve formátu A4. Mimo průvodního textu nabízí na 272 stránkách přes tisíc snímků. Z toho třetina je z uplynulých 30 let činnosti LLM. 
 
Hlavním editorem publikace je Tomáš Studenovský, kterému průvodními texty a svými fotografiemi přispěli další spoluautoři. Hybatelem tohoto projektu je Aleš Kapica, který zajistil stávající náklad, který je již rozebraný. 
 
V současné chvíli je možné podpořit dotisk zakoupením za zvýhodněné ceny v kampani Hithit. Neváhejte, tato možnost je dostupná pouze do začátku září, a pokud se cílová částka nevybere, dotisk se pravděpodobně realizovat nebude. Děkujeme za podporu! 

foto  

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.