Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Sváteční přání náčelníka a ohnivce

(19.12. 2021 13:22)
Zpráva » Informace

fotoMilí přátelé,

rok se nám zas nachýlil ke svému konci. Blíží se tajemný čas nejdelších nocí v roce, mihotavých plamínků svíček a nezaměnitelných vůní.

Kéž rozdávají světlo i plamínky myšlenek woodcraftu v očích všech woodcrafterů a woodcrafterek, abychom dokázali svítit na stezky životem i všem v našem okolí a to nejen o Vánocích. Prožijme klidný čas pochopení, tolerance a vzájemného respektu.

Z celého srdce vám přejeme krásné Vánoční svátky v kruhu svých nejbližších a vše nejlepší do příštího roku.

Tomáš Sadílek – Chlup a Tibor Parák – Wičákha (ohnivec(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

1.1. 2022 9:11
Čhantékič´un
Děkuji za přání náčelníka Chlupa a ohnivce Wičákha.
Plánujme, mějme vize, snažme se změnit svět k lepšímu a dívejme se na svět očima milosrdenství. Všeho čeho jsme dosáhli není výsledek pouze naší píle a služby, nezávisí na nás, ale na milosrdenství Velkého Ducha. Nepodceňujme sílu modlitby. A poděkovat ...

Kolik je šest krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.