Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Nabídka kurzu - Zdravotník zotavovacích akcí

(21.7. 2021 12:26)
Zpráva » Pozvánka
 
V souvislosti s realizací projektu "šablon" máme díky naší člence možnost zúčastnit se kurzu Zdravotník zotavovacích akcí. Tuto kvalifikaci je nutno splnit v případě táborového zdravotníka u táborů delších než 5 dní, a počtu větším než 30 dětí do 15 let.
 
Podmínkou každého účastníka je realizace vlastní šablony Tandemového vzdělávání na toto téma ve svém kmenu. Kurzu se mohou účastnit oba vedoucí z kmene, kteří budou tandem realizovat. Pochopitelně je možné, aby byli výstupy z tandemového vzdělávání velmi podobné (až na část reflexe), což usnadní jejich zpracování.
 
Termín zatím není specifikován, čeká se na okruh zájemců, ale předpokládaná doba by byl přelom říjen/listopad. Místo realizace v obci Rynholec.
 
Pokud máte zájem se zúčastnit  nebo chcete více informací neváhejte kontaktovat organizátora Magdalénu "Waki" Dvořákovou (waki@email.cz), ústředí Ligy nebo Jakuba Sotla (jakub.sotl@crdm.cz, 724 736 215). 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.