Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Rozvoj dětské osobnosti skrze samostatnou skupinovou činnost

(aktualizováno 8.4. 2021)
Zpráva » Pozvánka
fotoČeská rada dětí a mládeže pořádá online kurz vzdělávacího programu "Rozvoj dětské osobnosti skrze samostatnou skupinovou činnost".
 
Termín: 
Pátek 23.4.2021 v 17:00-21:00
Sobota 24.4.2021 v 17:00-21:00
 
Hodinová dotace akreditovaného kurzu: 8h 
 
Lektor: Josef Porsch, Zuzana Majdlochová, Radka Skoupilováfoto
 
Akreditace MSMT-33462/2019-3-995 jako další vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP)
 
Anotace online kurzu:
 
Pořádáme kurz zaměřený na osobní rozvoj dospívajících. Je určen jak dospívajícím, tak jejich průvodcům (pedagogům, vedoucím oddílů a kmenů, trenérům atd.).
 
Vycházíme z předpokladu, že po většinu doby vývoje člověka jsme používali jiné dovednosti než dnes. V 21. století sice máme stejné tělo a mozek jako před tisíci lety, ale některé dovednosti potřebujeme jiné. 
 
fotoPředpokladem pro kurz dále je, že narůstá počet dospívajících, kteří si se sebou nevědí rady, narůstá počet duševních problémů dospívajících a narůstá počet nezralých dospělých. Chceme pomoci snížit tato čísla nikoli poučováním, ale nabízením praktických a vyzkoušených možností, jak na sobě pracovat.
 
Chceme účastníkům předat návody zaměřené na rozvoj vybraných dovedností pro 21.století, které považujeme za klíčové. Jde například o vytrvalost, efektivní komunikaci a další. Kurzem chceme předat dospělým dovednosti tak, aby je mohli rovnou předávat dospívajícím, takříkajíc „na klíč“. Účastníci kurzu si vše vyzkouší a tedy i „dobijí své baterky“.
 
 
 
Cena: pro členy ČRDM 1200,-Kč
pro členy LLM zdarma (nenechte se zaskočit přihlašovacím formulářem, platba se vás netýká)foto
pro ostatní 1300,- Kč
 
Kurz je možné hradit z Operačního projektu výzkum, vývoj a vzdělávání z programu Zvyšování kvality neformálního vzdělávání ("Šablony")
 
Použitá online platforma: Zoom
Odkaz bude účastníkům zaslán v den konání na vyplněnou e-mailovou adresu. V případě komplikací s přihlášením či připojením do kurzu nás neváhejte kontaktovat na tel. 724 736 215 nebo 777 864 884.
 
 

Dále viz:


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.