Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Dotazník pro čtenáře časopisu Woodcraft

(27.1. 2021 12:06)
Zpráva » Informace
Milí čtenáři časopisu Woodcraft,
 
na začátku ledna byl spuštěn dotazníkový průzkum čtenářské obliby a preferencí časopisu. Komu dotazník emailem nedošel nebo z nějakého důvodu unikl pozornosti, je možnost vyplnit ho z následujícího odkazu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSTkbKtOhCLNeua7CvMaZMbEMMAwEBVKzTFmjXFardEbE8vg/viewform
Dotazník je určen nejen všem členům Ligy lesní moudrosti, ale také rodinným příslušníkům (rodičům, prarodičům, přátelům, individuálním předplatitelům apod.), prostě všem, kdo Woodcraft čtou ať již pravidelně či nepravidelně. 
 
Děkuji, že si uděláte chvíli čas, získané odpovědi pomohou redakci při práci na obsahu i formě časopisu. 
 
Woodcraft tvoříme společně!
šéfredaktorka časopisu Woodcraft

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.