Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Chvilky moudrosti #5 - Josef Porsch - Ablákela

(3.12. 2020 10:58)
Zpráva » Podcast
Poslechněte si další díl podcastu Chvilky moudrosti. Josef Porsch (Ablákela) býval hlavním ohnivcem LLM v letech 2004-2013. Je jedním z aktivních členů ligy, kterého zpravidla najdete všude tam, kde se něco děje. Velmi rád pomáhá, podporuje a snaží se lidi navést k tomu, aby ze sebe dostali své čisté maximum. Dělá to ze své přirozenosti, nebo je to úkol ohnivce? Tento díl se zevrubně věnuje jeho osobě, nicméně se můžete těšit také na jeho podněty pro práci s psychikou, i v souvislosti s aktuální situací. Díl bude dostupný k poslechu od 16 hodin.
 
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.