Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Liga je na darujme.cz s prvním projektem tábora v Banátu

(24.5. 2019 9:22)
Zpráva » Informace
Mezi jednu z mnoha činností ústředí patří získávání finančních prostředků pro naši činnost.  Vedle členských příspěvků standardně využíváme vyhlášené dotační a grantové programy v oblasti volného času dětí a mládeže prostřednictvím Magistrátu hl. m. Prahy a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.
 
Čerpáme tak prostředky nejen na činnost ústředí, ale také na nejrůznější akce, tábory, ale také i provoz kluboven,  nebo časopis Woodcraft.
 
Nyní, k tradičním zdrojům financování připojujeme fundraisingové aktivity, díky kterým můžeme podpořit i aktivity, které z dotací hradit nelze nebo na ně jednoduše peníze chybí.
 
Darujme.cz je řešení a platforma pro online dárcovství v České republice. Jsou místem, kde se propojují světy – neziskový se ziskovým, soukromý s veřejným a český s mezinárodním. Dárcům nabízí snadný způsob podpory „jejich” neziskové organizace a neziskovkám zprostředkovávají nástroje a znalosti potřebné k tomu, aby byly vidět i slyšet a mohly jednoduše o dar požádat.
 
A my už vidět jsme. Aktuálně běží projekt na podporu tábora v Banátu, který pořádáme ve spolupráci s Asociací turistických oddílů mládeže. Ještě rovných 69 dní bude možno přispívat libovolnou částkou. Ten, kdo přispěje, se může těšit na pohled z tábora.
 
Jak nám můžete ještě pomoci? Šiřte a sdílejte, ať jsme také slyšet. Třeba prostřednictvím darujme.cz, kde můžete vytvořit dárcovskou výzvu a oslovit tak Vaše přátele a známé.
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.