Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
19 (maximum: 20)19 / 20
Seznam účastníků

Brigáda na FRAMU

(27.10. 2017 1:34)
Zpráva » Pozvánka
Zájemci o pracovní víkend na FRAMu se sejdou na chatě pátečního večera 3. 11. 2017. Počítejte s provizorními podmínkami, neboť rekonstrukce schodiště je v plném proudu. Vše bude funkční - pokojíky, sprchy, záchody, kuchyně... jen schodišťový prostor je zasažen.
foto
Ubytování pro pracující bude zdrama a navíc, kdo odpracuje 4 hodiny, bude mít navíc nárok na další noc zdarma. 
 
Jídlo si každý zajišťuje sám, kromě sobotního večerního brigádnického guláše - o ten se postarám osobně. Pokud byste však někdo byl ochoten vařit pro ostatní, rádi proplatíme nákup potravin a budeme více než potěšeni.
 
Budeme pracovat kolem chalupy, neboť uvnitř to teď nemá smysl. Proto si vemte teplé pracovní oblečení. Když nám bude přát počasí, zvelebíme venkovní posezení, uklidíme kolem chaty, zkulturníme vstupní část - rekonstrukce chodníčku, venkovní lavičky atp.
foto
Na vaší účast se budu těšit. My tam budeme s rodinkou zůstávat zřejmě do pondělí, tak pokud se budete chtít někdo přidat, jste vítáni. Napište se prosím do přihlašovadla, ať víme kdo tam kdy dorazí a kolik kg bizona mám přichystat.
 
S modrou oblohou

Komentáře, diskuze

30.10. 2017 9:10
Lucka
Postarám se o sobotní oběd. Bezmasý, když bude večer ten guláš :) Ve čtvrtek večer bych potřebovala konečný počet lidí. L
31.10. 2017 14:46
Stařešina
V kanceláři je taška s knížkama na Fram, Kdyby jste měl někdo, kdo jede na brigádu, cestu kolem kanclu, prosím vyzvedněte je a dejte do klubovny na Framu. Děkuji.
31.10. 2017 17:17
Lucka
Mohla bych je vyzvednout ve ctvrtek az pujdu na kruhy ale nemam klice. Musite mi je u nekoho nechat.
31.10. 2017 21:15
Awačin
Ahoj, trochu bojuju s cestou na Fram. Prosím, měl byste v pátek večer někdo místo v autě a mohl mě přiblížit z Vimperka nebo ze Sušice? Nazpátek je to už v pohodě, modravský expres v 16:40 to jistí.
31.10. 2017 22:08
Maqiyémi
Ahoj, my přijedeme až v sobotu dopoledne, takže v pátek tě bohužel vzít nemůžeme. V neděli odpoledne do Vimperka jo. Tak se budu těšit, Mq
31.10. 2017 22:44
Filip
My pojedeme z Prahy Dejvic v 16.00 a vmáčkla byses i odtud. Případně tě můžeme nabrat i ve Vimperku mezi 18.00-19.00.

Kolik je pět plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Petr7Z toho 4 děti
Awačin1jsem vegan, takže s bizonem pro mě prosím nepočítejte
Maqiyémi2Mq + Wakai
Lucka5
FAKT Chmelovi4Od pátku do pondělí
celkem:19