Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
48 (maximum: 45)48 / 45
Seznam účastníků

Tábor Ligy lesní moudrosti - pro začínající

(aktualizováno 27.4. 2017)
Zpráva » Pozvánka
Zajímá vás, jak se žije v týpí? Chcete si vyzkoušet vařit na ohni? Chcete si vyrobit např. nůž a pouzdro, indiánské ozdoby, táborové bedny …. Chcete se naučit rozdělávat oheň bez sirek? Chcete zažít potní chýši? Chcete se naučit stavět týpí, šeltr a střílet z luku? Chcete si zkusit vykovat ocílku nebo hřebík? Zkrátka ...

ZAJÍMÁ VÁS JAK SE TÁBOŘÍ V LIZE LESNÍ MOUDROSTI?
 
Táboření je určeno pro rodiče (prarodiče) s dětmi. Spát budeme v týpí, vařit si budete na ohni sami a mýt se budeme v Kosím potoce. 
 
Termín tábora: od neděle 30.7. do neděle 6.8. 2017
 
Místo tábora: http://mapy.cz/s/aHKL
 
Co zajistíme: celodenní program, týpí, rošt na ohniště v týpí, sadu na rozdělávání ohně křesáním.
 
Program:Výroba vybavení týpí, předmětů denní potřeby z různých materiálů, táboření, pohybové aktivity, vycházky a poznávání přírody, polní kovárna, besedy na téma woodcrafterská a indiánská filozofie ... .
 
Pohled na táborTáborový sněmVýrobky účastníků tábora
 
 
 
 
 
 
Co s sebou: spacák, karimatka, deka, nádobí na oheň (kotlík, pánvička, konvice na čaj, hrnky, misky, nože, lžíce, …), kanystr nebo obdobná nádoba na pitnou vodu, trvanlivé potraviny (čerstvé je možno průběžně dokoupit v blízké obci), oblečení vhodné do přírody a k ohni, bedna na uskladnění věcí (nejlépe dřevěná), světlo (baterka, svíčka, lucerna), hygienické potřeby (ekologicky odbouratelné), plavky. Pokud máte, vezměte si s sebou vlastní týpí, luky, šípy, sekeru. Hodí se šití, nůžky, šídlo, zápisník, ... .
 
Kolik tábor bude stát: osoba nad 15 let = 2500,- Kč, dítě od 2 do 15 let = 1500,- Kč. Způsob platby bude každému přihlášenému včas oznámen. Poplatky bude nutno uhradit nejpozději do konce června 2017.
 
 Jak se přihlásit: Zaregistrujte se v pravém horním rohu do přihlašovadla. Napište své jméno a kontaktní mailovou adresu a do poznámky zapište počet a pohlaví všech účastníků vaší rodiny nebo skupiny a to podle těchto věkových kategorií: STARŠÍ - nad 15 let, STŘEDNÍ - 10 až 15 let, MALÍ - 2 až 10 let.   Například: STARŠÍ = 1 žena + 1 muž, STŘEDNÍ = 1 dívka + 1 chlapec, MALÍ = 1 dívka. Maximální počet účastníků je 45 osob.
 
Přihlášením potvrzujete, že jste s naším táborovým řádem seznámili nejen sebe, ale i celou vámi přihlášenou skupinu. Dále tím stvrzujete, že berete po celou dobu tábora na vědomí svoji zodpovědnost za vaše děti nebo děti vámi přihlášené skupiny.
 
Společně s celým týmem se na Vás těší náčelníci tábora Indi a Willy.
 
Případné telefonické  dotazy - Indi - Martin Čapek - mobil: 775 775 376
Mailový kontakt - Willy - Petr Vilhelm - mail: p.vilhelm@seznam.cz

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Stanislav Drda2jsem nový nový člen woodcraftu (stráž) a rád bych na tuto akci vyrazil jako na tu úplně úvodní pro základní praktické seznámení s woodcraftem
Standa Müller4STARŠÍ = 1 žena + 1 muž, MALÍ = 1 dívka + 1 chlapec
Rom Kostřica1STARŠÍ 1 muž, MALÍ 1 chlapec
Venda41STARŠÍ+3MALÍ-2KLUCI,1HOLKA
Rod ze Želichova-Zethnerovi2I Starší žena, 1 malá dívka
Richard4dva dospělí a dvě děti (6 a 12). Vlastní týpí, leč bez tyčí.
Dajda4Starsi 1zena, 1muz, stredni 1 muz, maly 1 muz.
Rod ze Želichova6Starší 2 ženy, střední 1 chlapec, menší 2 chlapci (9,7 let),malá 1 dívka
Lucie Svobodová3Starší - 1 žena, střední - 1 dívka +1 chlapec
Olča5Starší-2ženy, střední-1dívka+1chlapec, malí-1chlapec
Silvie Dračková5STARŠÍ=1žena, MALÍ = 2 chlapci+ 1dívka, MIMINKO
Klára Csirková3STARŠÍ - 1 žena; STŘEDNÍ - 2 chlapci
Zuzana Kostřicová5STARŠÍ = 1 žena, MALÍ = 2 kluci, 2 holky. ještě bychom měli s sebou jedno roční mimino, které nepočítám do celkového počtu
celkem:48