Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Poselství světa v kruhu

(8.1. 2016 9:55)
Zpráva » Informace
 
Časopis Poselství světa v kruhu má již dlouholetou tradici a vychází nepravidelně 4x do roka. Čekají nás v něm články o historii a současnosti indiánských národů, o fauně Severní Ameriky, powwow, posunkové mluvě, indiánských spisovatelích a mnoho dalších! Mnozí z autorů těchto článků jsou i členové LLM.
 
Zde jako ochutnávku dáváme vybraných pár stránek.
foto foto foto foto
 
Chcete-li časopis (celkem 4 čísla) dostávat po celý rok do svých poštovních schránek, je potřebaobjednat si předplatné na emailové adreseposelstvi@volny.cz ( do objednávky napište své jméno i poštovní adresu!) a zaplatit 260 Kč(poštovné je pro předplatitele zdarma) na číslo účtu 271116371/0300 (do zprávy pro příjemce uvádějte, prosím, celé své občanské jméno, aby bylo možné platbu identifikovat). Objednávku a platbu je nutné odeslat do konce ledna 2016!Prosíme vás o dodržení tohoto termínu, neboť podle počtu závazných předplatitelů budeme objednávat počet výtisků časopisu.
 
Kdybyste měli jakékoli dotazy, směřujte je, prosím, na Kateřinu Hamplovou (Ketty) na email poselstvi@volny.cz nebo na telefonní číslo 775 322 802.
 
Přeji vám v novém roce vše dobré
Čanpahčawin

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.