Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Výstava s indiánskou tématikou - Víc než polovina srdce

(30.9. 2014 23:06)
Zpráva » Pozvánka
Můj kamarád Lukáš Junek - Ogle Yamni bude 16.10 - 30.11.2014 vystavovat v Kutné Hoře v muzeu stříbra své indiánské výrobky, obrazy a kresby s indiánskou tématikou a jak ho znám tak to bude stát za to. Všichni jste zváni i na vernisáž, která se bude konat na stejném místě dne 15.10.2014 od 17:30 a já tam rozhodně nebudu chybět.
 
foto

Komentáře, diskuze

2.10. 2014 11:37
Yučikala
Kdyby někdo chtěl, může přespat u nás. Bydlím 10min. jízdy autem od Kutné Hory. Ráno jedu do práce (v 8 jsem na hlaváku, v půl 7 vyrážím z vesničky)

Kolik je čtyři krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.