Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
20 (maximum: 100)20 / 100
Seznam účastníků

20 zim Osmaka Opo

(25.9. 2014 23:50)
Zpráva » Pozvánka
Milí woodcrafteři, přátelé a Osmakáči,

uplynulo již dlouhých dvacet zim od doby, kdy naši malí divoši s Tomášem Velichem v čele založili kmen Osmaka Opo a stali se součástí velkorodiny Ligy lesní moudrosti.Z malých divochů jsou velcí a udatní bojovníci a z dívek naše ještě statečnější ženy. Většina z našich teepee jsou plná dětí naší krve. Táboříme dle papírů bledé tváře na vlastních lukách nedaleko Mnichova Hradiště, proto neváhejte a přijeďte tam toto výročí oslavit s námi.

Vy, kteří máte rádi putování a do cíle rádi docházíte pěšky, přijeďte vlakem nebo jakkoliv jinak, hlavně nebuďte mimo, ale buďte dne 10.10.2014 v 17:00 v Mimoni na zastávce železného oře. Tam na vás bude čekat jeden z našich udatných bojovníků, který vás provede po našich lovištích nikoliv však věčných. Ti nejstatečnější možná ještě stihnou uzřít západ slunce z vrcholu Ralsko. Pod Ralskem je mnoho dobrých úkrytů pro příjemné přespání pod skalním příkrovem. Následujícího dne se bude pokračovat přes útočiště zubrů a jelenů s doprovodem orla mořského až na louku pod Stražištěm, kde vás již budeme očekávat a nasytíme vaše jistě dlouhou cestou zbědované a vyhladovělé žaludky.

Kdo by si snad netroufl na tuto dobrodružnou cestu, může dorazit autem či na kole nebo pěšky kdykoliv 11.10.2014 po 13:00 přímo na parkoviště před loukou. Dle geniálního polohového systému GPS - 50°34'40.335"N,14°55'52.846"E Poté je to ještě asi 15 minut pěšky. Přespání bude zajištěno v týpí. Lůžkoviny či spacákoviny si vezměte vlastní.

Program slavnostního dne bude následující:

14:00 - 17:00   různé hry a cvičení woodcrafterských dovedností pro děti (lukostřelba, rozdělávání ohně, stopování divé zvěře atp.)
17:00 - 17:30	slavnostní přivítání, zahájení slavnosti a vysvěcení louky
17:30 - 19:00	co prérie dala aneb pohoštění s možností shlédnout naše zimní výčty
19:00 - 20:00	hudební a jiná produkce poté volná zábava

Nedělní odjezd dle libosti a libovosti.

S sebou: misku, lžíci, hrníček, nůž a další obvyklé věci se kterými se chodí na návštěvu.

Těšíme se na vás ...
... Osmakáči a celá jejich parta.

Kontakt
Milan Martan - Hasič
tel: 724 918 751
osmakaopo@centrum.cz
foto

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Osmaka Opo20
celkem:20