Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Teodor, netypický člen LLM

(14.12. 2013 11:01)
Zpráva » Informace
Narodit se ve 25.tt není žádná legrace a Teo o tom ví své, ale přes všechny nesnáze včetně kombinovaného postižení se mu povedlo dobojovat se až do lavic klasické základní školy.
 
Tuchlovická Barevná základní škola se k tomu postavila čelem a na doporučení odborníků najala asistentku pedagoga, která má Teodorovi při jeho cestě za vzděláním pomoci. Ovšem náklady na plat asistenta znamenají finanční zatížení rozpočtu celé školy. Proto maminka Teodora ve spolupráci s nadačním fondem Barbora začali řešit, jak získat peníze z jiných zdrojů a škole tak náklady snížit. Kromě klasické sbírky, která stále běží, proběhl i benefiční jarmark v Tuchlovicích a byla zahájena internetová benefiční aukce. Protože Teodor je členem LLM a někteří z vás ho mohou znát z akcí tuchlovických Jestřábů nebo mělnické Sacagawey, napadlo mě, napsat o sbírce i sem. 
 
Vše jde oficiální cestou přes nadační fond Barbora, který finanční prostředky pro ZŠ shromažďuje na svém účtu číslo: 43–65 39 50 02 17/0100.
 
Mimo jiné bylo speciálně pro tuto sbírku vytvořeno, pexeso s dětskými obrázky, které je k dispozici v kanceláři LLM u Stařešiny (Jitky Doležalové) za 50,-Kč.
 
 
Teodor
Teo v Zoo Praha, má ortézy,
které mu pomáhají správně chodit
Teodor
Zahajovačka kmene Sacagawea
 
 
Teodor
Zahajovačka kmene Sacagawea

Teodor
Schůzka kmene Jestřábi
 
Teodor
Schůzka kmene Jestřábi
 
Teodor
Schůzka kmene Jestřábi
 
 
 
 
Děkuji všem, kteří věnovali pár minut tomuto článku, případně se rozhodli pomoc. 
Ilona Kaletová - Owotanla (kaletovailca(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.