Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
4 (maximum: 20)4 / 20
Seznam účastníků

ČIN 1B3 Dálkový pochod 6.9. - 8.9.2013

(aktualizováno 26.1. 2014)
Zpráva » Pozvánka
Přátelé, kamarádi, dovoluji si vás pozvat na další pokus na zdolání ČIN 1B3 Dálkový pochod - 50 km ČIN, 100 km V.ČIN. 
 
6.9. - 8.9.2013
 
Kdo zažil na Kosáku na letním táboře LLM, ví o čem mluvím. Z devíti statečných pouze Tibor došel. Trasa, kterou půjdeme nyní bude mírnější. V krásném rovinatém terénu Třeboňska. Základna, kde se ubytujeme a postavíme stany, bude v hezkém komorním rodinném kempu u Staňkovského rybníka 48°59'5.635"N, 14°57'39.744"E. Vyrážíme v pátek v 18.00.  Je tedy dobré dorazit na místo dříve, abyste stihli postavit, odpočinout si, zabalit na cestu a podobně.
 
Přesnou mapu trasy zveřejním do týdne, ale již nyní se můžete hlásit do přihlašovala.
 
Mapa trasy na mapy.cz: http://mapy.cz/s/8orH
 
 
Pokud budou zájemci, bude i trasa na 50 km. V rybníce se dá koupat, je zde možnost nakoupit potraviny, restaurace, půjčovna loděk a šlapadel. Rybník má pro woodcraftery i silný historický moment. Když v roce 1951 odcházel z vlasti s malým kufříkem Zdeněk Fišera - Klen, přeplaval právě tento rybník a lesy pokračoval k Dunaji u Lince. Toužil dostat se do americké okupační zóny. To se mu nakonec povedlo. Zbytek života strávil v Kanadě, kde dodnes žije v Edmontonu. Klen je zapálený woodcrafter. V kufříku si tenkrát nesl knihy od Setona a Thoreaua.
 
Neděle bude věnovaná návštěvě Třeboně, svátečnímu obědu a návratu domů. Dopravu budeme řešit podle počtu přihlášených.
 
Někdo tvrdí, že je to jen "o vůli". Někdo si myslí, že nemusí trénovat a že to za něj odejde GS Condro Forte, někdo to ujde ani neví jak. Tak co VY?
 
S modrou oblohou Tokaheya
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

23.8. 2013 10:23
Milan
Ktery den? Nevim, jestli me jen mate rozlozeni stranky, ale obcas mam u prispevku problemy najit termin konani akci... (je to vzdy jen v tele zpravy nebo i nekde jinde?)
Diky!
25.8. 2013 16:38
Tokaheya
Ahoj Milane, díky za upozornění. Doplnil jsem datum jak do nadpisu, tak do textu. Měl jsem ho pouze v anotaci, to bylo skutečně nepřehledné. Ahoj Tokaheya
4.9. 2013 16:52
Milan
Ahoj,
diky. Tak uz tedy vim, proc obcas nejsem schopen zjistit termin:-) Tim, ze je informace pouze v anotaci (nemyslim, ze se to stava pouze tobe) se ke mne vubec nedostane. Pouzivam RSS ctecku a z anotace vidim standatne jen par slov... Premyslel jsem napsat Yucimu, zda by nebylo mozne predelat stranky tak, aby se v prispevcich objevovala i anotace. Ale prijde mi to trosku hloupe reseni - spis by se asi v anotaci nemela vyskytovat zadna informace unikatne - tedy bez pritomnosti v textu. Kazdopadne ted vim, proc obcas neco z prispevku nevim:-) ackoliv si to ctu i vickrat v domeni, ze jsem neco prehledl.

Kolik je devět krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
viagra1euytuypo
Klokša1
Marka1no nevim, jestli to dám :-)
Tokaheya1
celkem:4