Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Hledá se náhradní tábořiště z důvodů povodní

(7.6. 2013 10:32)
Zpráva » Informace
Zpráva » Zvenčí

Dětská organizace KONDOR, vodácká skupina Šán pořádá každoročně tábory pro děti na ostrově Šán na Labi nedaleko Roudnice nad Labem. Momentálně je však ostrov pod hladinou a povodeň odnesla jídelnu a zřejmě i všechno uskladněné vybavení (kromě jiného i podsady ke stanům, podlážky, postele). Rozsah škod nebylo možné zatím zjistit, ale je jasné, že letos poprvé od roku 1981 na Šánu tábor nebude.

V současné chvíli Šánovci hledají náhradní tábořiště pro I. turnus tábora, který měl začít v sobotu 29. 6. a trvat tři týdny. Účastnit se ho mělo cca 70 lidí. Problém je, že začátek července je zřejmě exponovaný termín a volné tábořiště je nedostatkový artikl.

Pokud by se našel někdo, kdo by mohl zapůjčit nebo pronajmout své tábořiště na první tři týdny v červenci, prosím o zaslání informace.

Tábořiště by mělo být u vody (rybník, jezero, řeka), aby bylo možné realizovat alespoň částečně vodácký program. Měla by tam být alespoň kuchyň, v ideálním případě i možnost ubytování (podsadové stany, chatky).

Všem, kteří se ozvou, předem moc děkuji.

tel.: 606 462 256

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.