Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Medailonky z kanceláře - Woapewin

(30.5. 2013 23:52)
Zpráva » Informace
Čas od času je s nimi v kontaktu každý z vedení z kmene, ale vybavíte si, která z nich, že vám to zrovna volá, nebo mailuje? 
 
 
Nejnovější v týmu je:
 
 
 
Jitka Danišková - Woapewin
 
Woapewin
 
 
 
Jaké je tvé civilní povolání?
V tuto chvíli jsem z jedné poloviny stavební technik a z druhé zaměstnankyně kanceláře LLM.
 
 
Z jakého kmene pocházíš, jak dlouho jsi v LLM a jak ses tam vlastně dostala?
Do LLM jsem přišla před čtrnácti lety. Chodila jsem na malířák, kde jsem se seznámila s Čeyanalou, která mi o kmeni vyprávěla a tak nějak mě do něj „nabrala“… Mojí první výpravou byl tábor. Ještě dnes si pamatuji, jak mamce (když přemýšlela, jestli mě pustit, když už jsem měla domluvený ještě druhý tábor) říkala maminka jiných členů: „No, přijede špinavá, smradlavá, odřená a kdo ví co ještě… ale hrozně se jí to bude líbit.“ a měla pravdu =o). V Sacagawee jsem byla jedenáct let. V současnosti jsem členkou Lacerty Pety.
 
 
Jak dlouho pracuješ pro kancelář a jak ses k tomu dostala?
Nastoupila jsem k 1. 1. 2013, takže mám právě výročí 5 měsíců =o)… a jak jsem se k tomu dostala? Podle mě to všechno odstartovalo to, když jsem kývla, že budu na Valné hromadě pomáhat psát zápis... Pak chvíli klid, schůzka s Markou a už to bylo… Jelikož jsem měla v druhé práci beztak poloviční úvazek, přišlo mi to jako efektivní využití volného času na něco, co by mě mohlo i bavit.
 
 
Čím se v kanceláři zabýváš (jaká je tvá náplň práce)?
Co je zrovna třeba. Píšu sama (nebo sháním od někoho jinačího) články na web (pozvánky, zprávy, stalo se…), jsem asistentkou projektu OPVK, snažím se aktualizovat kalendárium, připravuji Totemovou desku a v tuto chvíli začínám dávat dohromady i Výroční zprávu LLM.
 
 
Z čeho, co jsi za dobu působení v kanceláři (nebo v LLM obecně) udělala, máš největší radost (nejlepší pocit)?
Za dobu působení v kanclu mě napadá hlavně projekt, který nevznikl tak úplně z mé hlavy, ale postarala jsem se o jeho realizaci a to tyto medailonky, které, jak mám možnost slyšet, celkem pravidelně čtete, za což jsem ráda. Chýlí se ke konci, tak už pomalu vymýšlím, čím pokračovat dál =o)…
A obecně v LLM ráda vzpomínám na organizování a realizaci plesů, které jsme pořádali pro členy LLM, ať už před lety v Přívorech, tak vloni maškarní v Žatci.
 
 
Které světlo čtyřnásobného zákona ti je nejbližší?
Buď laskavý, ochotně pomáhej a žij radostně =o)…
 
 
Co bys byla za zvíře, kdybys byla zvíře?
Nad tím přemýšlím od té doby, co jsem tyto otázky prvně rozeslala na náčelnictvo. Už od chvíle, kdy jsem teď začala psát, mě pořád leží na mysli včela… Je krásně barevná, může létat a opylovává květy…
 
 
Vanilková nebo čokoládová?
A co takhle Mrože v bílé čokoládě… i když to už asi není čokoláda ;o)…
 
 
Woapewin          Woapewin
 
 
 
Woapewin          Woapewin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jitka Danišková - Woapewin (Woapewin(zavináč)posli(tečka)to)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.