Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Ústředí LLM hledá nového ekonoma LLM

(aktualizováno 10.4. 2013)
Zpráva » Informace
Hledáme člověka, který by se výhledově stal ekonomem (hospodářem) LLM. V horizontu dvou let se chystá naše stávající dlouholetá hospodářka Marka Řezáčová uvolnit místo někomu dalšímu a aby nikdo nemusel být vhozen do hluboké vody tak, jako byla kdysi ona, ráda by své povinnosti předala postupně. Tzn. nový ekonom by nejdříve začal ekonomicky vést nové projekty pod Marčiným dohledem a postupně by přebíral další povinnosti související s chodem ústředí a celé LLM. 
 
 
 
Možností máme v tuto chvíli několik. 
 
a) Najít někoho, kdo se v této problematice orientuje brilantně, ale není členem LLM, tzn. nemusí se úplně orientovat v struktuře organizace. 
 
b) Najít někoho z řad členstva LLM nebo příznivců za cenu toho, že to zprvu nebude tak brilantní, ale jeho výhodou bude, že bude mít alespoň trochu povědomí o tom, jak LLM funguje, a bude znát některé její členy.
 
c) Najít zkušeného odborníka z řad členů LLM, ve kterém se spojí výhody obou předchozích možností. 
 
Ideální by jistě byla varianta c, ale vítáme i zájemce vyhovující variantám a a b.
 
 
Co to konkrétně znamená?
 
V této chvíli by se jednalo o pomoc s nejbližšími novými projekty z „ekonomické stránky“ (zpracování rozpočtu, kontrola plnění, propojení s ligovým účetnictvím, odevzdání vyúčtování). V současné době uvažujeme o zapojení do dvou nových projektů – více viz bod K2 ve zprávě z březnového zasedání náčelnictva (předpokládané plnění duben až prosinec 2013 a duben 2013 až říjen 2014, nutno upozornit, že v této chvíli vůbec není jisté, že tyto zakázky dostaneme, ale zkusíme to). Na podzim 2013 by přibyly projekty na dotace MŠMT na rok 2014, které už by měl na starosti také nový člověk. Souběžně s tím by docházelo k předávání další agendy související s ekonomickým řízením LLM – výhodou tohoto postupného předání je to, že se může operativně upravovat rychlost – pokud se najde někdo, kdo bude mít hodně času hned a bude se rychle učit, může mít během krátké doby práci na půl úvazku (a pak třeba i víc). Pokud to rychlým tempem nepůjde, může si zájemce vyzkoušet práci na jednom projektu v menším časovém rozsahu (např. úvazek 4 hod. týdně) a pak podle oboustranné spokojenosti se domluvit, jak dál. 
 
Tato nabídka by mohla přijít vhod nějakému studentovi, nebo mamince/tatínkovi t. č. na rodičovské dovolené, kteří výhledově uvažují o zaměstnání v tomto finančním/administrativním sektoru. Máme zájem o člověka s perspektivou dlouhodobé práce v kanceláři LLM, nikoliv o příležitostné brigádníky. 
 
 
 
Chcete-li získat další informace, obraťte se rovnou na Marku – 725 712 662, marka@woodcraft.cz.
 
 
 
Zájemci nechť zašlou stručné informace o svých časových možnostech a profesní kvalifikaci na ustredi@woodcraft.cz do 15. 4. 2013. Pokud bude zájemců víc, proběhne po tomto termínu výběrové řízení.


Jitka Danišková - Woapewin (Woapewin(zavináč)posli(tečka)to)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.