Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
26 (maximum: 40)26 / 40
Seznam účastníků

Dřevní brigáda Kosí potok

(aktualizováno 10.4. 2013)
Zpráva » Fara Kosí potok
Milí přátelé, těším se i letos až pily zaburácí a sekery se zatnou do špalků dřeva palivového. Přijměte pár technických informací, pro další jsem vám k dispozici v diskusi pod článkem, na telefonu, či mailu.
 
Parkování na horní louce nad vjezdem po pravé straně, nikoli na ceste v údolí. Ubytování ve vlastních stanech. Otevřený oheň 50 metrů od lesa. Možnost večerního posezení u ohně v DanceLodge. Začátek sobota 9.00 sraz u aut. Místo těžby bude v lese mimo naše louky. Kdo nepřijde na sraz, může mít problém nás najít! Na odpracování dne je potřeba 8 hodin práce. Dva dny 16 hodin. Práce pro zajištění čistě osobních potřeb se nebere jako společná. Nezapomeňte na pracovní rukavice. Nezajišťujeme, ale proplatíme, pokud přinesete účtenku v nějaké adekvátní ceně. Benzín a olej do pil připravím. Budu mixovat original Stihl. Komu nesedí, zajistí si vlastní. Olej do řetězů bude také zajištěný v příslušné ekologické třídě. S pilami v majetku LLM bude pracovat pouze vyškolená obsluha. Průkazy vemte s sebou.
 
S sebou nářadí motorové i ruční. Materiál bude proplacen buď na místě nebo v kanceláři LLM. Stejně jako v minulých letech má účastník nárok na přípsěvek na dopravu ve výši 100 Kč za jeden odpracovaný den. Hudební nástroje na večerní posezení vítány. Kdo bude mít odpracované dva dny, resp 16 hodin, má nárok na slevu táborových poplatků, stejně tak jako tomu bylo v minulých letech.
 
Počet účastníků je omezen na 40. Preferujeme úderníky schopné těžké práce. Pro jemnější stvoření je pak vhodné využít, v případě zájmu, brigády senné a údržbové o posledních dvou víkendech před táborem,
 
 
Těším se na viděnou a na kus pořádné práce. Doufám, že naplníme dřevníky po okraj a že ještě zbyde něco do zásoby bokem.
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

29.3. 2013 7:04
Milan
Ahoj,
brigada je v terminu 13.-14.dubna, ze ano? Diky
29.3. 2013 8:28
Tokaheya
Ahoj Milane. Ano, jedna se o dva dny 13.4 a 14.4. V textu jsem napsal od 12.4. To je pro to, ze je mozno prijet uz v patek vecer. Pracuje se ale az so a ne. Mej se hezky, Tokaheya
29.3. 2013 10:20
Čyn
Ahoj Tokaheyo,

v minulých letech bývala (alespoň částečně) i ženská varianta - hrabání, čištění louky apod. Bude i letos něco takového? Máme několik jemnějších stvoření, pro které jsou červnové termíny nereálné, ale přesto by si rádi brigádu odpracovali.

Díky
Čyn
29.3. 2013 10:55
Tokaheya
Ahoj Čeyanalo, pokud nemají čas jindy, pak ano, nějaká práce bude. Rovnání do dřevníků, poklízení na dřevišti, nošení lehčích klád. Napiště se prosím do přihlašovadla.Ahoj TK
29.3. 2013 16:29
Tony
Je to málo pravděpodobné, ale "líná huba holé neštěstí" - nepojede náhodou na brigádu někdo z Brna autem a to v pátek v noci (cca až kolem 23 hod), nebo v sobotu brzo ráno?
3.4. 2013 8:14
Mokrouš
Možná pojedu v sobotu brzo ráno autem z Prahy. Podle toho, když najdu ještě nějaké splujezdce, tak tě můžu vzít aspoň na půl cesty.
9.4. 2013 19:59
Tony
Pošli mi prosím na můj mail tony.avalon (zavináč) seznam.cz tvoje číslo. Sice to vidím bledě s pozdně nočním cestováním z Brna do Prahy - ale kdybych měl pocit, že se zadaří, tak bych ti v pátek brnknul. Díky.
10.4. 2013 11:54
Ablákela
Ahoj, nevzal by mě někdo v pátek brzo odpoledne z Prahy autem? Anebo nedáme se dohromady 4-5 lidí? Pak bych vzal své auto. Ablákela

Kolik je devět krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Ywann1jen na neděli
Aki2S Medvědem jedem s Thokatou na sobotu
Medvěd3Pojedeme brzo ráno v sobotu na jeden den. Jedeme z Prahy tři motorové pily, ale večer se vracíme :-(
Pepe2
Wanigiska1Jedu primárně dělat tyče na týpí, zbyde-li čas, pomohu se dřevem
Keny1Pouze na sobotu
Ablákela1
Netopýr1vlakem v pá v 8 z Plzně
Vítek1
Gu - Petr Harant1
Lucka2
Mokrouš1
Karča1
Lacerta Peta6
milan1
Tokaheya1
celkem:26