Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Připravujeme nový svitek březové kůry

(23.6. 2011 12:24)
Zpráva » Registr OP

V roce 1997 dostali woodcrafteři do rukou 1. vydání nového Svitku březové kůry, po jehož vydání došlo v našich kmenech k velkému rozmachu plnění orlích per. Druhé vydání v roce 2003 pak zohlednilo drobné změny vycházející z pětileté praxe práce se Svitkem, ale i skutečnost, že v roce 2002 byla zprovozněna internetové databáze splněných orlích per pro členy LLM.

První desetiletí nového tisíciletí přineslo sice určitý pokles splněných činů (daný možná charakterem uspěchané doby se spoustou elektronických lákadel pro pasivní zábavu a trávení volného času), na druhou stranu nadšení a hledání nových cest zapálených woodcrafterů se projevuje například stoupajícím zájmem o další historické národy kromě indiánů.

V příštím roce bychom rádi vydali nové vydání a aktualizovanými činy, proto budeme rádi za náměty od kmenů na přidání nových orlích per.
 
Znění orlích per, která můžete v registru najít, budou aktualizována co nejdříve a budete o tom informováni.

Komentáře, diskuze

3.10. 2013 21:47
Juro
Dobrý deň,

som skaut zo Slovenského skautingu a mám v rukách váš nový Svitek březové kury (2013), požičaný.
Chcem sa spýtať, či a kde sa dá objednať táto kniha, kľudne aj v ČR.

Ďakujem.

Juro
3.10. 2013 21:53
Čiksika
Najdi si, prosím, na této stránce v levém sloupci Kontakty, odkazy - Kancelář LLM. Na této adrese se můžeš domluvit na objednání.

Kolik je sedm krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.