Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Změna termínu Valné hromady 2011

(4.5. 2011 19:02)
Zpráva » Pozvánka
Milí náčelníci,
vemte prosím na vědomí, že jsme posunuli termín konání podzimní Valné hromady.
Původní termín (15. - 16. 10.) se mění na: 7. - 9. 10. 2011. Valná hromada proběhne v Středisku ekologické výchovy Rychta Krásensko (více viz na http://www.lipka.cz).
Jako doprovodný program bude tradiční školení hospodářů a také diskuzní fórum náčelníků dětských (klidně i jakýchkoli) kmenů, o kterém jsme s mnohými z vás mluvili. Důvodem změny termínu je to, že jsme chtěli zajistit pěkné místo s velkým sálem dostatečné kapacity, možností ubytování a možností stravování a Rychta Krásensko plně vyhovuje naší představě, v původním termínu však mají obsazeno. Doufám, že vám tato změna s takovým předstihem nepřinese velké komplikace a že se vám na tomto malebném místě bude líbit a třeba se sem někdy v budoucnu vypravíte i s kmenem.
Jako doplňující informaci uvádím, že Rychta je kousek od Jedovnic (cca 20 km SV od Brna) v Moravském krasu, kdo budete mít čas a chuť, můžete si udělat výlet i tam. LLM účastníkům částečně přispěje na ubytování, přesnou sumu stanovíme aktuálně podle počtu účastníků.
Aktuální informace dostanete včas s náležitým předstihem a budou uvedeny na webu.
S modrou oblohou,
Kamila Lunerová, náčelnice LLM

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.