Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
77
Seznam účastníků

6. mezinárodní setkání woodcrafterů (6th International Woodcraft Gathering)

(aktualizováno 2.8. 2011)
Zpráva » Pozvánka
Již po několikáté navážeme na tradici mezinárodních setkání, která probíhají na střídačku ČR - Anglie a to jednou za tři roky již od roku 1996. Nyní je řada na návštěvu Anglie.
 
Angličtí woodcrafteři, sdružující se v organizaci OWC (Order of Woodcraft Chivalry), která je tvořena z malých, převážně rodinných kmenů, pravidelně táboří na přelomu července a srpna na atraktivních lokalitách Velké Británie. Tato organizace je pro letošek zvací organizací pro nás.
 
Koordinaci české výpravy si vzal na starosti Hroch z kmene Stopaři, který v posledních dvou letech udržuje čilé osobní i elektronické kontakty se členy OWC a o letošních Velikonocích se s nimi opět osobně setká. Dále se zúčastní několik členů kmene Lacerta Peta, Jestřábi, Tate Osmaka  a ... (? :) ) Neváhejte a staňte se součásti skupiny reprezentující na tomto setkání českou LLM.
 
Tradiční Summer Camp OWC probíhá od 23. 7. do 6. 8. 2011 v krásné lokalitě poblíž městečka Bridport v hrabství Dorset. Samotné mezinárodní setkání proběhne od 29. července do 1. srpna 2011. Lokalita je nedaleko moře a slibuje zábavu pro malé i velké.
 
Nejbližší pláž vypadá takto...
fotofoto
 
O aktualním dění v OWC si můžete přečíst v časopise Pinecone
Letošního setkání se kromě nás zúčastní cca 50 členů OWC a 25 členů Forest School. Aktuální pozvánky v angličtině včetně informací k místu konání, programu atd.:
Společně zajišťujeme pouze pobyt na samotném mezinárodním setkání - ubytování ve stanech (byly nám nabídnuty k zapůjčení) ve vlastních spacácích na vlastních karimatkách, společné vaření (studená snídaně a oběd, teplá večeře) a program. Finanční náklady na samotné setkání včetně jídla a ubytování 50 liber na osobu. Kromě standardní výbavy potřebujete vlastní karimatku, spacák a jídelní nádobí (misku a lžíci).
 
Mezi přihlášenými účastníky se zatím vytvořily dvě skupinky
  • Short-varianta pod vedením Hrocha - odlet z Prahy do Londýna v pátek 29.7.2011 v 6:00, z Londýna do Bridportu autobusem s příjezdem kolem 16. hodiny; návrat opět letadlem z Londýna do Prahy v pondělí 1.8.2011 ve 23:40; předpokládané náklady (cena letenky a jízdenky z 27.6.2011) 150 liber na osobu za cestu tam a zpět
  • Long-varianta pod vedením Čeyanaly za účasti členů kmene Lacerta Peta - 10 dní mezi středou 27.7.2011 a nedělí 7.8.2011 přes vybraná místa v Evropě (přesné datum bude upřesněno), doprava vlakem na síťovou jízdenku InterRail Global Pass v ceně 169 eur pro mládež do 26 let resp. 259 eur pro dospělé. K uvedené ceně přibudou náklady na cestu vlakem na hranice ČR, případné příplatky na rezervaci, noční a zvláštní spoje + ubytování podle dohody skupiny (stanovaní v kempu nebo hostel apod.) + příp. jídlo.
Máte-li zájem o spolucestování v jedné ze skupin, ozvěte se přímo Hrochovi nebo Čeyanale.
Jiří Valenta - Hroch (jvalenta92(zavináč)gmail(tečka)com)
(kmen Stopaři)
 
Za náčelnictvo LLM se na této akci podílí Jana Kluiberová - Čeyanala z kmene Lacerta Peta (international@woodcraft.cz).
 
Uvedené informace platí pro členy LLM.

Komentáře, diskuze

1.4. 2011 15:03
Wančetan
Hrochu, kmen Stopaři - Wallowa neexistuje!
1.4. 2011 15:09
Hroch
Omlouvám se, nestilh jsem zaznamenat tuto změnu!
3.4. 2011 23:06
Logan
Moje rodina nakonec na setkání nejede. Logan
4.4. 2011 20:53
Ceyanala
Oboji opraveno.

Kolik je šest plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Břek1
Terka (sestra Tančí)1
Tančí s tyčí1
Nicol Jará (Zi)1
Pat1
Kačka1
Ceyanala1
celkem:7