Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Novinky v Registru OP – evidenční OP, OP ke splnění...

(15.9. 2010 23:39)
Zpráva » Registr OP

V Registru OP jsou nové funkce, které mohou jistě napomoci k plnění OP a nebo např. eliminovat problém ztráty poznámek.

Evidence záznamů k OP

O co jde? Jednoduše u OP, které vyžadují nějakou evidenci, nejlépe dlouhodobou, si můžete přes Registr evidovat potřebné údaje a mít případnou jistotu, že je máte správně zaznamenány.  Registr potřebné součty provádí rovnou za vás.
img 001
Seznam OP, umožňujích evidenci je vidět na přiloženém obrázku. Seznam není konečný a je jej možné v případě potřeby (centrálně pro všechny) doplnit.
Jednou z nových možností u záznamů k OP je evidence GPS souřadnic. U každého záznamu je možnost si jak GPS bod zobrazit na mapě, tak přes mapu onen GPS bod získat. K práci s GPS slouží ikona ikona.
Detail záznamů k OP:
obr 01
Jak si lze na obrázku všimnout, záznamy je možné importovat z přiloženého csv souboru, jehož strukturu si pod označením „šablona“ můžete stáhnout (a pro správné nahrání je to více než nutné).
 

OP ke splnění

Již nějakou dobu bylo možné na některých místech Registru si uložit OP do seznamu Ke splnění. Tento seznam měl ale jednu malou chybku – nebylo možné do něj přidávat další OP. Nyní byly již hlasy uživatelů vyslyšeny a je to konečně možné. Celá tato sekce prošla reorganizací. K OP si lze přidávat poznámky. Pokud máte splněn čin i velký čin, OP se již v seznamu nezobrazí.
obr 02
 

Statistika Celkem v Registru

U statistik došlo jen k malým úpravám – třeba, že je možné se podívat, kolik OP celkově je evidováno nejen v rámci LLM, ale i v rámci konkrétního kmene. A Samozřejmě, kolik OP který rok ve kmeni bylo uznáno…
Tolik k novinkám. Věřím, že potěší všechny stoupače na horu.
Pavel Spálený - Yučikala Wičaša (yucikala(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

21.9. 2010 16:27
Roman Směták
Super Yuči, po něčem takovém jsem dávno toužil. Hurá na to jdu to vyzkoušet a naplnit :-)
3.10. 2010 10:32
Coral
Paráda!!!! Moc dík Yuči :-)

Kolik je pět krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.