Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Woodcrafterský dokument

(3.5. 2010 19:33)
Zpráva » Informace
Zapoj se do projektu i ty.

Přemýšlel jsem nad tím, jak by se co nejefektněji dětem, ale i lidem s určitým zájmem, předaly zkušenosti a „duchovno“ woodcraftu. A to tak, aby je to bavilo a začali nad tím přemýšlet a uvažovat. Problém mladých lidí a dětí v dnešní době je ten, že čtou jen málokdy a jen máloco. Jakmile je text delší a není-li to velice napínavý příběh, tak jej přeskakují a raději si prohlédnou komiks. Ale především dnešní mládež většinou sedí u počítače nebo televize. Proto mě napadl tento projekt.

Šlo by o několik filmových reportáží, které by zobrazovaly woodcraft z několika pohledů.  Jednotlivé díly by se zaměřovaly na určité části nebo problematiky woodcraftu… Tyto reportáže bych chtěl udělat tak, aby byly co možná nejatraktivnější pro co nejvíc lidí a především pro mladší generaci, kterou potřebujeme.

Samozřejmě chci, aby se toto dílo mohlo jakkoli publikovat a proto bych rád vše vytvořil tak, aby nebyla porušena žádná autorská práva ani jiné zákony.

Chtěl bych vás tudíž poprosit o vaši spolupráci. Rádi přijmeme jakoukoli pomoc.

Chtěl bych, aby se do tohoto projektu zapojilo co nejvíce lidí. Rád bych, kdybychom společně vytvořili velký projekt, který bude mít úspěch.

Více informací o tomto projektu naleznete na http://film.woodcraft.cz


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.