Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

25. výročí založení kmene Tussilago

(7.8. 2009 17:05)
Zpráva » Pozvánka
pozvánka

Komentáře, diskuze

31.8. 2009 11:37
Prokop
ad Nostalgický výlet na Manády: Minulý víkend jsem chtěl zavítat na Manády -- nevím, zda to víte Vy (snad ano), ale louka i s přilehlým lesem se nově ocitla za vysokým plotem čerstvě ohraničené obory Točná. Nemile mě to překvapilo (ačkoli i plot lze překonat), protože tím je tento kus brdské země poněkud méně dostupný, a pro táboření a houfné návštěvy prakticky passé.
25.9. 2009 16:53
Kotlík
Dívky z Tussilaga byly pro mne ikonou toho, že jsem při společném letním táboření v Losinách u Skály Wakan zasvěcené Velkému Duchovi sestrou Wičanhpi založil s chlapci z Lužin 10.7.1994 kmen Strážců údolí. Splatit tento krásný dluh se nám povedlo po letech staronovým bojovnicím, už maminkám, zakládajících členkám Tussilaga při poskytnutí vybavení a tábořiště v prvních letech obnovené činnosti. Čas plyne jako voda a z dívčího kmene se stal kmen rodinný a kupodivu s mužským náčelníkem. Medvěd, náčelník kmene, je opravdu hoden svého jména, protože mít za sebou bestie není žádná sranda. Takže nezbývá dle pozvánky přítelovi či příznivci popřát všem bestiím (to slovo se mi opravdu nelíbí) hodně dětských úsměvů pro tahouny kmene Tussilago, jako odměnu za jejich Tanka práci ve woodcraftu.
22.10. 2009 15:28
Zuzka
co je kurňa špatnýho na slově bestie ? Vzdyt jsem bestie!!!! Nebudu si hrát na svatou!!!Chtěla jsem se zeptat už Kaničky ale jaksi z toho sešlo - jakou měla přezdívku Wičanhpi - at kurňa vim o kom je řeč?
22.10. 2009 16:07
zuzka
JUPI - již se tím nezabývej - už jsem kurńa zjistila kdo je Wičanhpi. ale dík za podnětný nápad - jsem bestii ráda

Kolik je dva krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.