Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

ETS a jeho vliv na současnou mládež

(4.3. 2009 23:41)

Ernest Thomspon Seton a jeho vliv na současnou mládež je téma bakalářské práce, která je zpracovávána tento rok.

Za tímto účelem bylo vytvořeno několik dotazníků pro různé skupiny lidí. Všechny dotazníky jsou anonymní, nebude zneužito žádných osobních údajů. Dotazníky jsou tvořeny především formou s výběrem odpovědí, nezaberou proto více než krátký okamžik.

  • Děti a mládež ve věku 6 - 15 let (nejen woodcrafterské děti). Nejžádanější skupina. Dotazník zjišťuje volnočasové aktivity mládeže. Prosím upozorněte své svěřence na tento dotatník, případně vyplňte s nimi (nebo malý program na schůzce a pak vyplňte za všechny).

Všechny dotazníky pohromadě naleznete zde.
Mimo tuto elektronickou - internetovou podobu existuje i klasická papírová verze dotazníku.

S výsledky dotazníků budete seznámeni po jejich zpracování, které proběhne už v březnu. Neváhejte prosím s vyplňováním dotazníků.
Mnohokrát díky za váš čas a spolupráci, tyto dotazníky rozšiřujte libovolně.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.