Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Lakota Language Forum

(5.1. 2009 8:26)

K druhému lednu 2009 oficiálně spouštíme diskusní a výukové forum lakotštiny. Registrovat se je možno už teď. Většina sekcí je přístupná pouze po registraci. Forum je určeno všem, kteří mají vážný zájem se v lakotštině zdokonalovat.

Ve fóru je mnoho zajímavých sekcí a obsah v nich bude přibývat. K dispozici je integrovaný software k psaní lakotštiny ve standardním pravopisu.

Viz: http://lakotadictionary.org/forums/index.php

Jan F. Ullrich

Komentáře, diskuze

6.1. 2009 9:20
eli
lakotsky neumím, ale chtěla bych, na foru se nějak ztracím.
12.1. 2009 21:36
Radka Skoupilova Wastewin
Rada bych se zaclenila do Fora. Jak je mozne se registrovat? Na uvedenem webu mi nektere polozky nejsou dovoleny otevrit. Dik za radu. Wastewin
26.1. 2009 16:02
Petr Majer
Odpověď Waštewin.
Forum funguje moc dobře, dle mého názoru. Nejdříve jsem se zaregistroval, představil se v příslušné rubrice a potom zažádal o test, který mne pustil "výše". Určitě to zkus. Nutnou podmínkou je však vlastnit nový slovník s novou ortografií. Ptají se totiž na hesla z tohoto slovníku a je třeba je správně napsat. Měj se fajn! P.

Kolik je tři plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.