Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
3131
Seznam účastníků

Informace k VH

(5.11. 2008 9:26)
mapa jihlavapátek 21.11. – příjezd a ubytování.

Ubytování: 40 lůžek je zajištěno v Domě dětí a mládeže v Jihlavě. Další nocležníky je možno ubytovat na zemi v prostorách divadla také v DDM (nutná karimatka a spacák). Cena ubytování v obou případech je 100,- Kč / noc. Přednost na ubytování na postelích mají potřební, tj. staří, invalidé, rodiny s malými dětmi a podobně.

DDM se nachází na adrese Brněnská 20/29, Jihlava.

doprava: pokud přijedete -

vlakem – ze zastávky Hlavního nádraží ČD do zastávky Masarykovo nám. mapa DDMdolní trolejbusem A,B nebo BI (BI jede delší trasu). Potom ulicí Brněnská cca 200m.

autobusem – z autobusového nádraží trolejbusem C do zastávky Masarykovo nám. dolní. Potom ulicí Brněnská cca 200m

18:00 „dětská VH“ – Valná hromada mladších členů kmenů proběhne ve školící místnosti ZOO.

 ZOO Jihlava se nachází na adrese Březinovy sady 4372/10, Jihlava. Je to nedaleko DDM. Pěší chůzí cca 10 min. (předpokládám, že se tam přemístíme společně z DDM)



Jihlava orientačnísobota 22.11. – Valná hromada, školení hospodářů - 1. část, rukodělná dílna

8:00 – 18:00 VH LLM – Valná hromada se koná v zasedací místnosti Krajského úřadu Jihlava.

 Krajský úřad se nachází na adrese Žižkova 57, Jihlava.

doprava: pokud přijedete -

vlakem – z Hlavního nádraží se dostanete nejlépe MHD. Před nádražím je zastávka trolejbusu Hlavní nádraží ČD a jedete do zastávky Žižkova. Bez přestupu tam jede trolejbus BI a B (B jede delší trasu než BI)
Pokud byste jeli vlakem do stanice Jihlava – město, tak z vlakového nádraží Jihlava - úřad bus(stanice Jihlava – město) je to cca 1 km. Pokud se necítíte na pěší chůzi, můžete použít též MHD. Když půjdete z nádraží třídou Legionářů, přejdete ulici Fritzova, pokračujete tř. Legionářů a pak první ulicí doleva (orientační bod – po odbočení byste měli mít po pravé ruce parkoviště). Dojdete na ulici Havličkova, po které se vydáte doprava a narazíte na autobusovou zástávku U Tesly. Z této zastávky jede autobus č. 36 a tím se vydáte do zastávky Žižkova (měla by to být 3. zastávka), která se nachází cca 100 m od krajského úřadu.

autobusem – z autobusového nádraží by to ke krajskému úřadu mělo být cca 500m. Když se vydáte ulicí 17.listopadu, budete trpěliví a neodbočíte někde dřív, tak Vás dovede až na ulici Žižkova, kterou přejdete a když půjdete vpravo, tak jste po pár metrech na místě. Můžete též použít MHD, ale pravděpodobně jen s přestupem.

Omlouvám se, v Jihlavě jsem nebyla, takže popis cest z nádraží na místa určení jsou podle mapy a trasy MHD jsem našla na www.idos.cz . Pokud někdo Jihlavu znáte lépe a myslíte, že byste cestu popsal a doporučil lépe, tak mi, prosím, dejte vědět, ráda to zde upravím. Nebo to případně vložte do diskuze. Děkuji :-)

autem – tady přikládám alespoň trošku orientační mapku, ale asi se budete muset spolehnout na Vaše automapy a dobré spolujezdce navigátory :-)

Tímto bych Vás ráda poprosila a vyzvala. Ti, kteří se chystají přijet autem a mají volná místa, a tudíž by mohli někoho vzít,  nabídněte, prosím, nejlépe zde v diskuzi. DĚKUJI!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 neděle 23.11.

8:00 – 12:00 školení hospodářů 2. část – školení proběhne ve školící místnosti ZOO

Dále plánujeme na neděli nějaký program. V jednání je návštěva ZOO nebo podzemí Jihlavy. Nedaleké lanové centrum apod. Konkrétní informace budou ještě časem upřesněny.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Strava: Zajištěno bude stravování v restauraci v centru Jihlavy – a to sobotní oběd a večeře. Ostatní jídla (páteční večeře, sobotní a nedělní snídaně) si každý zajišťuje sám. Rychlovarná konvice, termosky na čaj budou k dispozici. Taktéž občerstvení během VH bude k dispozici (čaj, káva, voda, drobné pochutiny).

Vzezření: Mějte na paměti, že VH je naším nejvyšším zákonodárným orgánem a proto k jednání přísluší slavnostní oblečení. Pro woodcraftera jest to šerpa poct.

V případě jakýchkoli dotazů jsme k dispozici.

S modrou oblohou

Komentáře, diskuze

5.11. 2008 10:38
Yučikala
Jedu autem z Kolína. Cca 3-5 míst bych měl mít volných.
5.11. 2008 16:24
Čiksika
Doprava: Buď mohu jet svým autem z Prahy v sobotu ráno, návrat So večer, a mohu vzít až 4 lidi, nebo se mohu k někomu do auta přidat.
8.11. 2008 16:10
Čanku
Z Prahy; v pátek odpoledne tam (na dětskou VH), v sobotu večer zpět. Auto pro 7, zatím jedeme 2-3.
tel.: 602344367; icq: 120275718
8.11. 2008 18:34
Čanku
Změna: Odjezd až v sobotu ráno; Jedeme zatím 2, máme 5 míst.
10.11. 2008 13:05
Ablákela
Ahoj, nejede někdo v pátek na dětskou VH z Prahy? Díky.
19.11. 2008 15:00
Čanku
Aktualizace:
Odjezd v sobotu v 5:50 ze Smíchovského nádraží (Čanku, Franta, Čiksika) a v 6:00 z I.P.Pavlova (Běta, Klokša, Marka).
Návrat do Prahy v sobotu večer.
Máme ještě 1 místo na cestu tam a 2 na cestu zpět.

Kolik je tři plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Homola Bedřich-Bobr1
Wicanhpi1
Petr Harant - Gu1
dalia1
milan2
Jiří Plšek Waštélaka4
Perník2Wannawega Břeclav (Pajda a Perník)
Blecha4Wabash
Zip (z Waldenu)1ligový obchůdek
Yuči2jedeme aj na dětskou VH
Pacl J.-Migisi1zást.kmene Wahpeton
Jarda6Wallowa BRNO
Ablákela1
Hočhóka1
Marta Ryšavá3Jezerní lidé (Kamila, Wikki, Marta)
celkem:31