Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo

Jihoamerické dálavy v Argentině a Chile

(20.10. 2008 16:33)

pozvánkaDovolte mě, aby Vás pozval na cestopisnou přednášku mého staršího syna Václava, která bude věnována Jihoamerickým dálavám Argentině a Chile, kde měl možnost strávit letošní dvouměsíční prázdniny.

Jste proto srdečně zváni v neděli 9.listopadu v 19:00 do restaurace " U Šimáčků“. Nárožní dům ulice Na Hvížďalce a K Sopce.

Spojení Metro Lužiny, nebo BUS stanice Malá Ohrada.

Prosím z kapacitních důvodů mi potvrďte účast svou či dalších lidí, kteří by si rádi poslechli přednášku.

Děkuji. :)

Václav Svoboda - Kotlík (svobodav(zavináč)techo(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

21.10. 2008 20:49
Václav Svoboda - Coral
Hau kola, opravdu jste srdečně zváni 9.11. ovšem pro všechny woodcraftery z Prahy a okolí bude speciální přednáška ve Woodcrafterském centru u Waldenu a je také plánována přednáška v Brně u Walovy. Foto na pozvánce je z Chilské poušti Atacama u pobřeží Tichého oceánu.

Kolik je šest plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
Doposud se nikdo nepřihlásil.