Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
6868
Seznam účastníků

Kiwendotha 2008

(17.9. 2008 0:29)
    Je tomu odnepaměti, že obloha je možná tak trochu nespravedlivě rozdělena na dvě poloviny - severní a jižní. Lidé v různých koutech světa proto mohou sledovat různé hvězdy, souhvězdí i znamení. A je tomu tak dobře. Co se ale stane, když se některé souhvězdí chce podívat na druhou stranu oblohy? Naruší se tím harmonie celé oblohy a může nastat chaos, pád hvězd a destrukce celého světelného systému.
Tu se stalo, že se jedno malé, ale o to více pyšné zvířecí souhvězdí jižní oblohy rozhodlo přecestovat do světa severních hvězd. Výstrahám a varováním starších nedávalo patřičnou váhu a proklouzlo rovníkovou skulinou na sever. Nikoho asi už nepřekvapí, že se jednalo o souhvězdí páva.
  • Chcete vědět, co se přihodilo?
  • Chytíte pyšné souhvězdí páva a vrátite jej zpátky na oblohu?
  • Pomůžete vrátit severní obloze řád?
Letošní ročník Kiwendothy, poslední z Velkých her proběhne spolu s tábořením při příležitosti 18. výročního sněmu LLM
27. 9. 2008 na Malém Waldenu  - mapka  (příjezd autem od obce Bobrůvka, příchod od vlaku ze Skleného)
  • start hry:  v 9:00 (8:30 se budou vysvětlovat pravidla) - přijeďte pokud možno již v pátek, kdy celé setkání začne, proběhne sčítání a úvodní scénka hry.
  • konec hry: mezi 16:00 - 17:00 (zhruba od 12:30 do 14:30 bude pauza na oběd vyplněna aktivitami spojenými s ligovým sněmem), vyhodnocení proběhne na sněmu společně se slavnostním vyhlášením 1. ročníku Velkých her aneb Boje o Mahykanovu bojovou palici 
  • s sebou: pro potřebu hry - papír, tužka, šátek, sportovní oblečení
  • dejte vědět, v jakém přibližném počtu přijedete - hlašte se v přihlašovadle, do poznámky uveďte přibližný počet hráčů (hra je hlavně pro věkovou kategorii do osmnácti let) a počet a velikost týpí, které budete stavět.
Letáček s pozvánkou: pozvánka (PDF, 106 kB)

Případné dotazy můžete se mnou konzultovat:
  • mailem: hopeciko@seznam.cz
  • icq#: 324 871 676
  • telefon: +420 776 072 966
Velké hry vrcholí, konečně budeme znát vítěze, stejně tak vátězný kmen, který si ze sněmu odnese putovní Mahykanovu bojovou palici a možná i něco víc. Máte poslední možnost získat šekeny (body) do celkového pořadí. Neváhejte se stát Velkým bojovníkem!

Těšíme se a s modrou oblohou!

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Lili1
Hočhóka , Logan 9typí 5.9m; 5 malých hráčů
Chet10tipi 5,5m, hraje tak 8
Pecka13 2 šestimtrové týpí + 7 hráčů
Čiko105 hráčů, týpí 5m
Mokrouš 15jedno normální týpko, asi 6 hráčů
Wančetan10+-5hráčů, jedno velký tipi
celkem:68