Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Kancelář LLM je přestěhovaná

(18.8. 2008 14:59)
Hau kola,

kancelář LLM se přestěhovala v rámci budovy z 5.patra do 3. patra. Adresa tedy zůstává stejná - Senovážné nám. 24, 116 47  Praha 1. Telefonní číslo, které zůstane také stejné, tedy 234 621 235, bude dočasně mimo provoz, než se linka přepojí (předpokládáme do 19. nebo 20.8.). Zatím tedy, prosím, využívejte mobilní telefon 607 146 808 nebo email ustredi@woodcraft.cz .

V podstatě se tedy změna týká pouze osobních návštěv, kdy místo do původního 5. patra, půjdete do 3. patra. Toto patro se zamyká a v tuto chvíli ještě není zprovozněn zvonek, takže je nutné klepat, bouchat (nekopat, prosím, i když se sklo zdá pevné) a trpělivě vyčkat  :-) Doporučuji si případnou návštěvu kanceláře předem domluvit, bude-li to mimo úřední hodiny, abyste se ujistili, že tu někdo bude.

S modrou oblohou

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.