Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
12 (maximum: 50)12 / 50
Seznam účastníků

Sekací brigáda na Kosím potoce 6. - 8.6.2008

(29.5. 2008 8:36)
Zpráva » Fara Kosí potok
Sekací brigáda na Kosím potoce 6. - 8.6.2008. Účelem je asistence při sekání, sklízení a transportu balíků do stodoly v Hostíčkově. Dále ožínání stromečků v zelených pásech podél louky, sekání a hrabání na faře, popřípadě hubení bolševníků. Někteří budou na místě už od pátku ráno, takže je možno přijet kdykoli. Zájemci prosím zapište do přihlašovadla abychom si mohli rozdělit odpovědnosti za jednotlivé úkony a připravili dostatek nářadí, popřípadě ochranných pomůcek. Doprava bude v režimu táborových brigád, spaní, strava vlastní.
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

30.5. 2008 10:00
Anpao
Ahoj lidi, nenašel by se někdo motorizovaný, kdo jede na brigádu z Prahy až v sobotu ráno a měl by dvě místa v autě (a byl by ochoten nás vzít s sebou)?
Anpao & Déšť

Kolik je osm krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Wicanhpi1
Gu, Anpao, Déšť3
Mája3jen sobota
Klokša1
Iva Merhautová1
Tokaheya1od pátku
Pinka a Kámoš2od pá ráno
celkem:12