Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Premiéra filmu z ligového tábora...

(16.5. 2008 11:52)

Milí kamarádi,
pomalu se blíží další letní táboření a mně se konečně v potu tváře podařilo sestříhat film z táboření loňského. Kdo z Vás by si tedy chtěl připomenout některé okamžiky loňských prázdnin a třeba se tak trochu naladit na ty letošní, je srdečně zván na premiéru tohoto silně amatérského, leč s láskou tvořeného filmu. Premiéra bude uvedena 5. června 2008 v 18.00 hodin v klubovém kině kmene Walden (Zikova ulice č.7, Praha 6). Nejpozornější diváci se mohou těšit na svou vlastní nahrávku filmu. Budu moc ráda, když se přijdete podívat. Mějte se hezky, Vaše Štíťa.

Podrobnosti o filmu:
Název: Příběh Kosího potoka
Trvání: 20 minut
Vstupné: zdarma
V hlavních rolích: VY!!!!!!!!!!!!!!

pozvanka
Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)centrum(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

22.5. 2008 10:42
Huthewin
Ahoj, nešlo by pro nepražské promítnout film třeba během letošního táboření, v hospodě v Michalových horách? Neplánuje se zase nějaký film, že by se to s tím spojilo?

Kolik je pět krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.