Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
109 (maximum: 200)109 / 200
Seznam účastníků

Letní tábor na Kosím potoce 2008

(aktualizováno 12.6. 2008)
Zpráva » Fara Kosí potok

Hau Kola!
Rád bych Vás pozval na prázdninové táboření v meandrech Kosího potoka.Oficiální zahájení bude v pondělí 30.6.2008 ukončení pak proběhne 13.7.2008. Příjezd na tábořiště možný od soboty 28.6.2008 Avšak ti, kteří se na tábořiště v tomto termínu nedostaví a přeci jen by chtěli alespoň na pár dní vychutnat atmosféru tohoto místa, mají možnost tábořit i v jiném termínu. Vše však po řádné domluvě se správcem.
Dřevní brigáda je již za námi. V červnu bude potřeba pomoci se sekáním luk a s ožínáním stromečků. Alternativní termíny brigád jsou myšleny spíše pro woodcraftery z větší dálky. Když se nezúčastníte ani jedné z brigád, zaplatíte k běžným táborovým poplatkům 30 Kč/noc navíc, viz tabulka níže. Z tohoto navýšení je financován právě příspěvek na dopravu těch, kteří brigádu odpracovali.
Dopravu na brigádu je možné proplatit do výše 100 Kč za odpracovaný den ( 8 hodin) = kdo chce mít proplaceno 200 Kč za víkend, musí odpracovat nejméně 16 hodin. U dětí do 15 let je proplácená částka poloviční. Pokud někdo veze nářadí, či má nějaké další specifické náklady, výše příspěvku dle individuální dohody se správcem.

Na dřevní brigádě proběhla první předtáboraová porada. Do přihlašovadla do poznámky uveďte počet aut, od kdy do kdy budete, v případě, že ne na celou dobu, preferované místo, kde byste chtěli tábořit. Při větším počtu aut majípřednost ti, co se přihlásili dříve a účastnili se brigád. Pro ostatní bude možnost parkování ve vesnici nebo na letišti.

Další informace se budou objevovat průběžně.

táborové poplatky:
kategorie cena
Dítě do 6 let 0 Kč/noc
Mládež 7-15 let 8 Kč/noc
Člen LLM 15 Kč/noc
Nečlen LLM 30 Kč/noc
Neúčast na brigádě +30 Kč/noc

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)
místonáčelník LLM, správce , tel.: +420 604 286 554

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

13.5. 2008 15:10
itawa
Moje maminka by ráda i letos s Kryštůfkem přijela. Může mýt vlastní týpko,ale ráda by bydlela s někým. Nejlépe kdo má taky děti. Tak pokud byste jí někdo přichýlil, nebo se k ní přifařil bylo by to fajn. Myslím, že by to bylo smutné, sami v tee-pee - taky kvůli Kryštofovi.Plánuje přijet nejlépe na celou dobu - min. na první týden. Kdyžtak kontaktujte mě e-mailem, nebo pošlete tel. a já jí to předám. Díky.
27.5. 2008 20:38
Mája
Ahoj, chtěla jsem poprosit, jestli by se už nemohl říct termín hrabací brigády, už bychom docela potřebovali vědět, který víkend z června to bude, máme přecejen dost akcí.. Díky =)
29.5. 2008 8:39
Tokaheya
Ahoj Májo, už je přihlašovadlo, poslední nejnovější zpráva, tak se prosím napiště, když budete mít zájem, díky Tokaheya
16.6. 2008 10:55
Ablákela
Ligová kamera je k dispozici!
Pokud byste na ligovém táboře či jinde užili ligovou digitální kameru, dejte vědět Ablákelovi, u kterého se zrovna nachází. Ablákela

Kolik je tři plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Marka, Puštík, Nelinka5a Lišák s Aničkou (3 dospělí a 2 děti)
Tančí s tyčí1pouze na 1.týden (v týpku s Itawou)
Mája2Mája a Waki - přijedeme v sobotu 28.6. zhruba na týden
Awačin3S Wič do šeltru na horní louce přijedeme nejspíš v neděli, příští neděli se přidá Okeya a vydržíme asi do čtvrtka 10. července
Perry3pouze první týden
Klokša1návštěva 4.-6.7. Walden - sedma
Walden - Gouders - Boráci61 auto 28.6.-6.7. a 11.-13.7.
Tussilago5Medvěd, Lasík, Bára, Čí-rí, Lukášek, týpí horní louka, od 29.6. do 11.7.
Čiko17vlastní program:o)
Wikki,Kiki a Anďa3asi 1.týden,1 týpí,1 auto
Walden ČanWačipi8
Walden - sedma 10
Anpao2Anpao & Déšť, šeltr, horní louka
Walden - Vydří týpí81 týpí, asi 2 vozítka
Béda11 auto, celé táboření, horní louka, šeltr
Markéta-Poštolka Vorlíčková52 na celou dobu, 1 na 12 dní+ 2 návštěvy, 1 týpí (ale potřebovaly bychom půjčit tyče- prosím), a preferujeme dolní louku, auto jen přívoz a odvoz věcí
Osmanka Opo10Už se těšíme jako vždy!
Kamila Lunerová1+ 2 děti, 1. týden, 1 týpí, 1 auto
Vlastík12Asi 12 Sokolů po dva týdny v našem sokolím hnízdě, jedno auto.
Iva Merhautová1Zatím to vypadá, že budu na táboření od 28.6. do 9.7.
Itawa + Neto + Tibi + Ela&Džusi?5+ na pár dní i Eda(kruh), auto jen na vyložení a naložení. Nebude na místě. Preferujeme tradiční dolní louku.
celkem:109