Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
25 (maximum: 100)25 / 100
Seznam účastníků

Dřevní brigáda 12.4.-13.4.2008

(aktualizováno 4.4. 2008)
Zpráva » Fara Kosí potok

Dřevní brigáda 12.4.-13.4.2008 se uskuteční k zajištění dřeva na letní táboření na Kosím potoce. Začátek v 9,00 v sobotu u dancelodge na spodní louce, konec během nedělního odpoledne. Nářadí a oblečení do lesa s sebou. Místa pro samotěžbu se nachází v prudkých stráních. Pokusil jsem se to vymyslet tak abychom netahali dřevo jako minule do kopce, ale s kopce dolů. Jelikož se dřevem budeme muset překonat Kosák, který je v tom místě hluboký a široký, bude nutno nějaké větší otepe přetahovat pomocí řetězu nebo lana na protější břeh. Pokud tedy máte k dispozici nějaké staré lano, vemte s sebou. Kdo má možnost auta s vlekem, raději trochu větším, kontaktujte mě prosím, možná se bude hodit na svoz. Vhodné jsou i nějaké kratší šňůry na tahání otepí z kopce dolů. Pili máme zatím dvě, pokud budete mít s sebou, proplatím účtenky na benzín, oleje, broušení. Další informace během příštího týdne. Těším se na viděnou ať stroje zaburácí!

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

9.4. 2008 9:18
Anpao
Moc se omlouvám, ale bohužel se s Deštěm nezúčastníme. Skolila nás nějaká chřipka, viróza či co. Tudíž na sebe doma i na brigádu kašlem a kašlem.
Anpao
10.4. 2008 13:07
Itawa
Chci se jen zeptat, jedete tam někdo vlakem? My jo... dejte mi prosím vědět a pojeďme společně :-)

Kolik je jedna plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Wičanhpi1
Osmakáči3Vítek, Pinla a Filip přijedou podpořit bobry v jejich činnosti. Filip bohužel jen na sobotu.
Kamila Lunerová1asi + Wikki; Jezerní lidé
Itawa + Neto + Tibi3Můžeme se s někým svézt?
Wakišaka1Waki
Divous1
Trnka1
Vlastík4Sokoli, alespoň čtyři bychom měli být
Aleš Sedláček - Tokaheya10Walden
celkem:25