Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

www_šopa - last minute

(16.1. 2008 23:07)
Přátelé,
akce se nakonec uskuteční za základně Českého svazu ochránců přírody na Bystřičce ( asi 10 km jižně od Valašského Meziříčí). viz mapka (PDF, 173 kB).

Příjezd možný již v pátek večer. V chalupě ale bude večer probíhat ještě jiná akce ČSOP - tak se neděste. Pokud dáte vědět předpokládaný příjezd, bude vás tu čekat někdo z Okwaha ( já nebo Ája). Pro místní - odjezd z Hranic v sobotu v 6.40 z malého nádraží, z Val.Mezu v 7.13.
Začátek v sobotu po osmé, společný oběd, ukončení po domluvě a dle potřeby.
Nezapomeňte prosím přezuvky a nějakou tu starou vlnu.
Sobotní oběd společný, čaj bude k dipospozici (kafe si vemte vlastní).

Účastnický poplatek je 100 Kč (materiál, lektoři, sobotní oběd, pronájem chalupy); pro ty co zde budou nocovat ( ve vlastním spacáku, karimatka není nutná) pak 150,-Kč.

Kdo si bude chtít udělat rukavice a půjčit si domů formu ( kopyto) nechť prosím počítá s vratnou zálohou ve výši 500,-Kč za jeho zapůjčení.

Potraviny můžete nakoupit v místě - kousek do chalupy je slušná samoobsluha - má otevřeno i v neděli ráno. Vzdálenější účastníci mají možnost zůstat do neděle a pak si někam vyrazit. Bohužel sníh je jen v nejvyšších polohách a mizerné kvality. Takže turistika spíš na blátě. Muzeum valašských strašidel ve VM je v neděli zavřené.


S modrou oblohou
Jiří Lehký - Hočhóha (stojivkruhu(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.